Miért pont a Natucain Brow Serum Growth Activator 6,2 ml?
Hangsúlyozza megjelenését telt és vastag szemöldökkel. Az egyedülálló Natucain márka teljesen természetes megoldást hoz, a tudomány és a természet kombinációjának köszönhetően a szérum segít a szemöldök természetes helyreállításában, hogy sűrű és volumenes legyen.

A Natucain Brow Serum Growth Activator természetes szérum a szemöldök növekedéséért természetesen támogatja a szemöldök növekedését közvetlenül a gyökereknél, és lehetővé teszi a növekedési szakasz meghosszabbítását, így lassítja a szemöldök hullását és elvékonyodását. A szérum 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, hormon-, parabén-, szulfát- és szilikonmentes, nincs mellékhatása, és az első eredmények 6-8 hét után figyelhetők meg. A formázó kefe egyszerű felvitelt tesz lehetővé, ahol a szérum felvitele során könnyedén a kívánt formára állíthatja a szemöldökét.

A bambusz, kakukkfű és lencse szabadalmaztatott őssejt-technológiáján alapuló, úttörő, tisztán természetes eredetű MKMS24 komplexum közvetlenül a gyökereknél serkenti a szőrnövekedést, ugyanakkor táplálja, regenerálja és visszaadja egészséges megjelenését. A gyönyörű és egészséges szemöldökért, amelynek kiemeli természetes szépségét. A készítmény vegánok számára is alkalmas.

MKMS24: Szabadalmaztatott hatóanyag, őssejt-technológiával nyert bambusz, kakukkfű és lencse kivonatokból. Közvetlenül a szemöldök gyökerénél serkenti a szőrnövekedést, és ellátja azokat az összes szükséges tápanyaggal a gyors és erőteljes növekedéshez. Az eredmény teltebb, sűrűbb és erősebb szemöldök.
Egyedi tulajdonságok:
  • Természetes szérum a szemöldök növekedésért,
  • akár 54%-kal erősebb szemöldök,
  • serkenti a szőr növekedését közvetlenül a gyökereknél,
  • táplál és regenerál,
  • nem okoz mellékhatásokat,
  • egyszerű felvitel formázó kefével,
  • növekedési és formáló hatás,
  • hormonoktól, parabénektől, szulfátoktól és szilikonoktól mentes,
  • összetétele vegánok számára is megfelelő,
  • férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.
Hogyan kell a Natucain Brow Serum Growth Activator 6,2 ml-t használni?
A Natucain Brow Serum Growth Activator szérumot vigye fel tiszta, száraz és zsírtalanított szemöldökre. A kefével törölje le a felesleges szérumot. Ne öblítse le, és hagyja, hogy a szérum teljesen felszívódjon. Ezután folytassa szokásos kozmetikai rutinjával, például szemöldökceruzával.

A gyorsabb eredmény érdekében használja a szérumot naponta kétszer (reggel és este) az első 6-8 hétben. Ezután alkalmazza naponta egyszer.
A Natucain Brow Serum Growth Activator 6,2 ml összetétele:
Aqua (Water) – Alcohol – Triethyl Citrate – Xanthan Gum – Glycerin – Citric Acid – Bambusa Vulgaris (Bamboo) Leaf Extract - Thymus Vulgaris (Thyme) Extract - Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract - Cicer Arietinum (Chickpea) Seed Extract - Origanum Vulgare (Oregano) Extract – Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract - Glycine Max (Soybean) Seed Extract - Pisum Sativum (Pea) Extract - Potassium Sorbate – Sodium Benzoate – Parfum (Fragrance) – Limonene – Linalool – Geraniol - Citral –– Citronellol – Eugenol – Farnesol

Hangsúlyozza megjelenését, és támogassa a haj, a szemöldök vagy a szempillák növekedését. Az egyedülálló Natucain márka teljesen természetes megoldást nyújt a haj-, szemöldök- vagy szempillahullás ellen. A tudomány és a természet ötvözésével a szabadalmaztatott MKMS24 technológia lehetővé teszi a haj, a szemöldök és a szempillák természetes megújulását, csökkenti a hullást és javítja az általános vitalitást. A termékek vegánok, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, hormon-, parabén-, szulfát- és szilikonmentesek, nincs mellékhatásuk, nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak.