Olaplex

z Olaplex márka egy teljesen eredeti professzionális kozmetikumot hozott a piacra, amellyel a haj egészsége még kémiai kezelés után is helyreállítható. Ez egy eredeti, egyedülálló kémiai formula, amely képes megsokszorozni és helyreállítani a hajszálak megszakadt diszulfidkötéseit, így tehát mint egyetlen technológia a piacon, valóban megjavíthatja a hajrostot. Az Olaplex technológia szabadalmaztatott, és egy forradalmi hajkozmetikai termék, amely elindította az úgynevezett "plexus" tendenciáját, vagyis olyan termékeket, amelyek olyan recepteket tartalmaznak, amelyek képesek megváltoztatni a hajszálakban a kötődést.

Az Olaplex alapítói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker, a világ vezető szakértői a hajszál kémiai és fizikai összetételében. Együtt feltaláltak egy kémiai komponenst, amely szilikonok és ásványolajok nélkül helyreállítja a hajban lévő törött hidakat a kémiai kezelés alatt és után.

Az Olaplex kezelési termékeket két típusra osztják – szalonba való és otthoni termékekre. A szalonkezelés az Olaplex No.1 és No.2 termékek használatából áll, amelyeket hajfestéshez, szőkítéshez vagy intenzív hajkúraként használnak, a sérült hajra. Az Olaplex No.3 kezelést szalonkezelés után otthoni ápolásra használják. Ezt követi az Olaplex No.4 és No.5 termékek kombinációja – azaz sampon és kondicionáló. Az Olaplex család legújabb tagjai: Olaplex No.6 és No.7, hajformázó krém és tápláló olaj. Ennek a professzionális úttörő hajkozmetikumnak az összes terméke a legmagasabb minőségű, és hiteles, eredeti Olaplex formulát tartalmaznak.

Összes 31 termék

Szűrő

Kiválasztott szűrők

  • Nincs kiválasztva szűrő