Miért pont a Natucain MKMS24 Hair Activator 100 ml?
Megállítja a hajhullást és javítja a ritkuló haj általános vitalitását. Az egyedülálló Natucain márka teljesen természetes megoldást nyújt a hajhullásra. A tudomány és a természet ötvözésével a tonik lehetővé teszi a haj természetes megújulását, 90%-kal csökkenti a hajhullást és 93%-kal javítja a hajnövekedést.

A természetes hajnövesztő tonik Natucain MKMS24 Hair Activator stimulálja a hajat a gyökereknél, és lehetővé teszi a haj növekedési fázisának meghosszabbítását, így lassítja a hajhullást és a hajritkulást. A tonik 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, hormon-, parabén-, szulfát- és szilikonmentes, nincs mellékhatása, az első eredmények 6-8 hét után figyelhetők meg.

A bambuszból, kakukkfűből és lencséből származó őssejt-technológián alapuló, úttörő, tisztán természetes eredetű MKMS24 komplex csökkenti a hajhullást, támogatja az új haj növekedését, ugyanakkor táplálja, regenerálja és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak. Fedezze fel a gyönyörű és egészséges haj világát, és szerezze vissza elvesztett önbizalmát. Minden hajtípusra alkalmas, nőknek és férfiaknak egyaránt. A tonik nem tesztelt állatokon, összetétele vegánok számára is megfelelő.

MKMS24: Szabadalmaztatott hatóanyag, őssejt-technológiával nyert bambusz, kakukkfű és lencse kivonatokból. Közvetlenül a haj gyökerénél serkenti a hajnövekedést, és ellátja a hajat a gyors és erőteljes növekedéshez szükséges összes alapvető tápanyaggal. Lehetővé teszi a haj növekedésének anagén fázisának meghosszabbítását és a telogén fázis lerövidítését, amelyben a haj általában kihullik. Az eredmény lényegesen kevesebb hajhullás és gyorsabb, hatékonyabb és erősebb hajnövekedés.
Egyedi tulajdonságok:
 • Természetes tonik a haj növekedéséhez,
 • 90%-kal csökkenti a hajhullást és 93%-kal javítja a hajnövekedést.
 • meghosszabbítja a növekedési (anagén) fázist,
 • lerövidíti a nyugalmi (telogén) fázist, amikor a haj kihullik,
 • táplálja és regenerálja a hajszálakat,
 • nem terheli és nem zsírozza a hajat,
 • nem okoz mellékhatásokat,
 • könnyű alkalmazás permetező fúvókával,
 • hormonoktól, parabénektől, szulfátoktól és szilikonokt mentes.
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell a Natucain MKMS24 Hair Activator 100 ml-t használni?
A Natucain MKMS24 Hair Activator tonikot vigye fel közvetlenül a bőrre száraz vagy törölközőszáraz hajra. Ne öblítse le. Ha túl sokat vitt fel, óvatosan távolítsa el a felesleget fésűvel vagy kézzel.

A használat első hónapjában vigyen fel 1 ml-t (kb. 6-szor a pumpa megnyomásával) reggel és este a hajhullás által érintett területekre.

A második hónaptól kezdődően vigyen fel 1 ml-t (kb. 6-szor a pumpa megnyomásával) naponta egyszer (reggel vagy este) a hajhullás által érintett területekre.

A 100 ml-es kiszerelés körülbelül 3 hónapig tart.
Figyelmeztetés:
 • Ne használja szilikont tartalmazó hajtermékekkel (pl. sampon) együtt.
 • A tonikot csak a fejbőrre vigye fel – ne használja a test más részein.
 • Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki meleg vízzel.
A Natucain MKMS24 Hair Activator 100 ml összetétele:
Aqua (Water) – Alcohol – Triethyl Citrate – MKMS24-Complex (Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Thymus Vulgaris Extract, Lens Esculenta Seed Extract) – Cicer Arietinum Seed Extract – Glycine Max Seed Extract – Ocimum Sanctum Leaf Extract – Origanum Vulgare Extract – Pisum Sativum Extract – Glycerin – Xanthan Gum – Citric Acid – Linalool – Potassium Sorbate – Sodium Benzoate – Sorbic Acid – Geraniol – Eugenol – Citral – Limonene – Citronellol

Hangsúlyozza megjelenését, és támogassa a haj, a szemöldök vagy a szempillák növekedését. Az egyedülálló Natucain márka teljesen természetes megoldást nyújt a haj-, szemöldök- vagy szempillahullás ellen. A tudomány és a természet ötvözésével a szabadalmaztatott MKMS24 technológia lehetővé teszi a haj, a szemöldök és a szempillák természetes megújulását, csökkenti a hullást és javítja az általános vitalitást. A termékek vegánok, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, hormon-, parabén-, szulfát- és szilikonmentesek, nincs mellékhatásuk, nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak.