Miért pont a Natucain Lash Serum Growth Activator 3,9 ml?
Hangsúlyozza megjelenését és támogassa szempillái növekedését. Az egyedülálló Natucain márka teljesen természetes megoldást hoz, a tudomány és a természet ötvözésének köszönhetően a szérum elősegíti a szempillák természetes megújulását, hogy ismét sűrű, erős és volumenes legyen.

A természetes szempillanövesztő szérum Natucain Lash Serum Growth Activator támogatja a szempillák növekedését közvetlenül a gyökereknél, és lehetővé teszi a növekedési fázis meghosszabbítását, így lassítja a szempillák elvesztését és elvékonyodását. A szérum 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, hormon-, parabén-, szulfát- és szilikonmentes, nincs mellékhatása, és az első eredmények 6-8 hét után figyelhetők meg. A precíziós kefe lehetővé teszi a szérum könnyű felvitelét.

A bambusz, kakukkfű és lencse szabadalmaztatott őssejt-technológiáján alapuló, úttörő, tisztán természetes eredetű MKMS24 komplexum közvetlenül a gyökereknél serkenti a szempillák növekedését, ugyanakkor táplálja, regenerálja és visszaadja egészséges megjelenésüket. A gyönyörű, hosszú és dús szempillákért, amelyeknek kiemeli természetes szépségét. A készítmény vegánok számára is alkalmas.

MKMS24: Szabadalmaztatott hatóanyag, őssejt-technológiával nyert bambusz, kakukkfű és lencse kivonatokból. Közvetlenül a gyökereknél serkenti a szempillák növekedését, és ellátja őket a gyors és erőteljes növekedéshez szükséges összes alapvető tápanyaggal. Az eredmény hosszabb, erősebb és sűrűbb szempillák.
Egyedi tulajdonságok:
  • Természetes szérum a szempillák növekedéséhez,
  • akár 52%-kal hosszabb szempillák,
  • serkenti a szempillák növekedését közvetlenül a gyökereknél,
  • táplál és regenerál,
  • nem okoz mellékhatásokat,
  • egyszerű alkalmazás egy precíz alkalmazó kefével,
  • hormonoktól, parabénektől, szulfátoktól és szilikonoktól mentes,
  • összetétele vegánok számára is megfelelő,
  • nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas.
Hogyan kell a Natucain Lash Serum Growth Activator 3,9 ml-t használni?
A Natucain Lash Serum Growth Activator szérumot vigye fel tiszta, száraz és zsírtalanított szempillavonalra. Ne öblítse le, és hagyja, hogy a szérum teljesen felszívódjon. Ezután folytassa szokásos kozmetikai rutinjával, például krémekkel vagy szempillaspirálokkal.

A gyorsabb eredmény érdekében használja a szérumot naponta kétszer (reggel és este) az első 6-8 hétben. Ezután alkalmazza naponta egyszer.
A Natucain Lash Serum Growth Activator 3,9 ml összetétele:
Aqua (Water) – Alcohol – Triethyl Citrate – Xanthan Gum – Glycerin – Citric Acid – Bambusa Vulgaris (Bamboo) Leaf Extract - Thymus Vulgaris (Thyme) Extract - Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract – Origanum Vulgare (Oregano) Extract – Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract - Cicer Arietinum (Chickpea) Seed Extract - Glycine Max (Soybean) Seed Extract - Pisum Sativum (Pea) Extract – Sodium Benzoate – Potassium Sorbate

Hangsúlyozza megjelenését, és támogassa a haj, a szemöldök vagy a szempillák növekedését. Az egyedülálló Natucain márka teljesen természetes megoldást nyújt a haj-, szemöldök- vagy szempillahullás ellen. A tudomány és a természet ötvözésével a szabadalmaztatott MKMS24 technológia lehetővé teszi a haj, a szemöldök és a szempillák természetes megújulását, csökkenti a hullást és javítja az általános vitalitást. A termékek vegánok, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, hormon-, parabén-, szulfát- és szilikonmentesek, nincs mellékhatásuk, nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak.