Miért pont a Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml?

Vegy át az irányítást a haja felett, és mondjon NEMET a nem kívánt, szőke árnyalatoknak, a szőke hajon. Az amerikai Redken 5th Avenue NYC márka egy újdonsággal rukkolt elő a piacon, Color Extend sorozattal, amely a szpke hajra alkalmas. A speciális Blondage Color-depositing sampon, ultralila pigmentekkel és Triple Acid proteinnel, amely citromsavból, maleinsavból és búzafehérjékből áll. Ezek a hatóanyagok neutralizálják a sárga tónusokat a szőke hajon, erősítik és kiemelik a hajszálakat. A sampon segít megtartani a világos, egyértelmű hajszínt, és a hajat fényesíti és selymessé teszi.Jellemzők
  • neutralizálja a szőke haj sárga tónusait

  • ultralila pigmenteket tartalmaz

  • erősíti és kiemeli a hajszálakat

  • világos szőke hajat eredményez

  • fényesíti és selymesíti a hajat

  • szőke hajra alkalmasHasználat
  • A sampon alkalmazása során védő kesztyűt ajánlunk használni. A hajat vizezze be és vigyen fel elegendő mennyiséget a samponból, habosítsa fel, hagyja hatni 3-5 percig. Majd alaposan öblítse le vízzel. A legjobb eredményért ajánljuk a Redken Color Extend Blondage kondicionálóval kombinálva használni. 


A Redken professzionális kozmetikumok születése mögött, az 1960-as években, Paula Kent vállalkozó amerikai színésznő áll. Érzékeny fejbőre gyűlölte a korszerű, nem kíméletes kozmetikumokat, amit tovább súlyosbított az a tény, hogy a színészek életében a frizurák, a hajszínek és a hajvágások megváltoztatása mindennapi rutin volt. Egész Hollywood a túlérzékeny fejbőr problémáitól, hajhullástól, korpásodástól és egyéb problémáktól szenvedett, amelyeket rendkívül erős kémiai hajlakkok, mérgező hajfestékek és más, terhelő termékek okoztak. Ezért Jheri Redding fodrászattal együttműködve alapította saját szépségápolási társaságát, amely a hollywoodi csillagok problémás fejbőr- és kémiailag sérült haj termékeire összpontosított. Termékei nagyon gyorsan Kaliforniában lettek a legnépszerűbbek, majd később az egész Egyesült Államokban. A Redken termékek nagyon kíméletesek és nagyon hatékonyak. Manapság a Redken professzionális kozmetikumok világszerte több mint 50 ország legnépszerűbb hajápolási márkái.