Miért pont a Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask 250 ml?
Vegye kézbe a haját, és mondjon NEM-et a nem kívánt sárga árnyalatokra. Az amerikai Redken 5th Avenue NYC márka egy új, szőke hajnak megfelelő termékcsaládot dobott piacra, Color Extend Blondage. Az ultrapigmentált lila Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask maszkot kifejezetten a szőke haj nem kívánt sárga és sárgaréz tónusainak semlegesítésére tervezték. Lila pigmenteket tartalmaz, amelyek megtartják a szőkített, melírozott vagy ősz haj kívánt hideg árnyalatát. Az egyedülálló összetétel aminosavakat, búzafehérjét, valamint citrom- és maleinsavat tartalmaz, ezek a hatóanyagok intenzíven táplálják, hidratálják és erősítik a hajrostot, ugyanakkor helyreállítják a haj rugalmasságát és puhaságát, amely puha, szép és ragyogóan fényes marad.

Lila pigmentek: Semlegesítse a sárga vagy sárgaréz nem kívánt tónusokat.

Citromsav: Helyreállítja a hajszálakat és fenntartja a természetes rugalmasságot.

Maleinsav: Hidratálja és kisimítja a hajat teljes hosszában.

Búza fehérje: Védi a hajszálakat a károsodásoktól és erősíti a haj belső szerkezetét.

Aminosavak: Erőt adnak a hajhoz.
Egyedi tulajdonságok:
  • Ultra pigmentált lila maszk szőke hajhoz,
  • semlegesíti a szőke haj sárga és sárgaréz árnyalatait,
  • megtartja a hűvös árnyalatot,
  • intenzíven hidratál és táplál,
  • erősíti a hajszálakat,
  • helyreállítja a haj rugalmasságát,
  • ragyogást és selymes megjelenést nyújt,
  • minden típusú szőke hajra alkalmas.
Hogyan kell a Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask 250 ml-t használni?
A Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask maszkot vigye fel a mosott, nedves hajra teljes hosszában, hagyja hatni 5-10 percig, és alaposan öblítse le. Folytassa a haj formázását a szokásos módon. A maximális hatás elérése érdekében javasoljuk az egész Redken Color Extend Blondage termékcsalád használatát.
A Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask 250 ml összetétele:
Aqua (WATER, EAU) – Cetearyl Alcohol – Behentrimonium Chloride – Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) Huile Minerale – Glycerin – Parfum (Fragrance) – Phenoxyethanol – PEG-40/PPG-8 LYCERIN PARFUM / FRAGRANCE PHENOXYETHANOL - PEG-40/PPG-8 Methylaminopropyl/Hydroxypropyl Dimethicone Copolymer – Isopropyl Alcohol – Dipropylene Glycol – Ext.Violet 2 – Red 33 – Citric Acid – Chlorhexidine Digluconate – Linalool – Arginine - Glutamic Acid – Serine – Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein – Coumarin
A Redken professzionális kozmetikumok születése mögött, az 1960-as években, Paula Kent vállalkozó amerikai színésznő áll. Érzékeny fejbőre gyűlölte a korszerű, nem kíméletes kozmetikumokat, amit tovább súlyosbított az a tény, hogy a színészek életében a frizurák, a hajszínek és a hajvágások megváltoztatása mindennapi rutin volt. Egész Hollywood a túlérzékeny fejbőr problémáitól, hajhullástól, korpásodástól és egyéb problémáktól szenvedett, amelyeket rendkívül erős kémiai hajlakkok, mérgező hajfestékek és más, terhelő termékek okoztak. Ezért Jheri Redding fodrászattal együttműködve alapította saját szépségápolási társaságát, amely a hollywoodi csillagok problémás fejbőr- és kémiailag sérült haj termékeire összpontosított. Termékei nagyon gyorsan Kaliforniában lettek a legnépszerűbbek, majd később az egész Egyesült Államokban. A Redken termékek nagyon kíméletesek és nagyon hatékonyak. Manapság a Redken professzionális kozmetikumok világszerte több mint 50 ország legnépszerűbb hajápolási márkái.