Miért pont a Redken Color Extend Blondage Conditioner 1000 ml?

Tartsa meg szőke haját szépen, nem kívánt sárga árnyalatokból mentesen, az új edken Blondage Pigmentant kondicionálóval. A kondicionáló speciális összetevőjű, és megtartja a szőke haj szép tónusát. Lila pigmenteket tartalmaz, és Triple Acid Protein komplexet, amely egyedülálló összetevőjű, amely búzafehérjékből, citromsavból és maleinsavból áll. A kondicionáló megkönnyíti a haj kisfésülését, selymessé és ragyogóan fényessé teszi.Jellemzők
  • neutralizálja a szőke haj sárga tónusait

  • hidratál és regenerál

  • lila pigmenteket tartalmaz

  • selymesíti és fényesíti a hajat

  • szőke hajra alkalmasHasználat
  • A kondicionálót vigye fel nedves hajra, hagyja hatni 3 percig, majd alaposan öblítse le. A maximális hatásért, alkalmazza a Redken Color Extend Blondage samponnal, amely neutralizálja a nem kívánt sárga tónusokat a szőke hajon, és mélyen ápoló hatású.


A Redken professzionális kozmetikumok születése mögött, az 1960-as években, Paula Kent vállalkozó amerikai színésznő áll. Érzékeny fejbőre gyűlölte a korszerű, nem kíméletes kozmetikumokat, amit tovább súlyosbított az a tény, hogy a színészek életében a frizurák, a hajszínek és a hajvágások megváltoztatása mindennapi rutin volt. Egész Hollywood a túlérzékeny fejbőr problémáitól, hajhullástól, korpásodástól és egyéb problémáktól szenvedett, amelyeket rendkívül erős kémiai hajlakkok, mérgező hajfestékek és más, terhelő termékek okoztak. Ezért Jheri Redding fodrászattal együttműködve alapította saját szépségápolási társaságát, amely a hollywoodi csillagok problémás fejbőr- és kémiailag sérült haj termékeire összpontosított. Termékei nagyon gyorsan Kaliforniában lettek a legnépszerűbbek, majd később az egész Egyesült Államokban. A Redken termékek nagyon kíméletesek és nagyon hatékonyak. Manapság a Redken professzionális kozmetikumok világszerte több mint 50 ország legnépszerűbb hajápolási márkái.