Miért pont a Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment 370 ml?
ntioxidáns védelmet nyújt a szennyeződés és a szabad gyökök okozta károsodás ellen. Ezenkívül ez a termék lehetővé teszi az összes vegyi szolgáltatás jobb behatolását és hatékonyságát, valamint élénk színeket és egyenletes világosítási eredményeket biztosít.

Egyedi tulajdonságok:

  • Gyengéden eltávolítja a felgyülemlett lerakódásokat,
  • tiszta alapot teremt az egyéb kémiai kezelések optimális eredményéhez,
  • antioxidáns védelmet nyújt,
  • elősegíti a színek élénkségét,
  • fényessé, puhává és rugalmassá teszi a hajat,
  • frissíti és nyugtatja a fejbőrt.

Hogyan kell az Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment 370 ml-t használni?

Először is mossa meg a haját az Olaplex Bond Maintenance Clarifying Shampoo N°.4C samponnal. Ezután vigyen fel 1-3 pumpányi Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment-et a gyökerektől a végekig egyenletesen, és finoman dolgozzon el a tenyerével, és hagyja hatni 15-30 percig. Ezután folytassa az Olaplex No 4 Bond Maintenance Shampoo samponnal, és vigye fel a koncentrált regeneráló Olaplex 4-IN-1 Moisture Mask maszkot a maximális hidratálás érdekében.

A terméket fodrászszalonokban való professzionális használatra szánják.

Az Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment 370 ml összetétele:

Water/Aqua/Eau  - Hydroxyethylcellulose  - Hydroxypropyl Bis-Hydroxyethyldimonium Chloride  - Alteromonas Ferment Extract  - Polyquaternium-22  - Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract  - Tetrasoduim Glutamate Diacetate  - Sodium Gluconate  - Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate  - Tocopherol  - Caprylyl/Capryl Glucoside  - Glycerin  - Butylene Glycol  - Ethylhexylglycerin  - Phenoxyethanol  - Sodium Benzoate  - Sodium Hydroxide.

z Olaplex márka egy teljesen eredeti professzionális kozmetikumot hozott a piacra, amellyel a haj egészsége még kémiai kezelés után is helyreállítható. Ez egy eredeti, egyedülálló kémiai formula, amely képes megsokszorozni és helyreállítani a hajszálak megszakadt diszulfidkötéseit, így tehát mint egyetlen technológia a piacon, valóban megjavíthatja a hajrostot. Az Olaplex technológia szabadalmaztatott, és egy forradalmi hajkozmetikai termék, amely elindította az úgynevezett "plexus" tendenciáját, vagyis olyan termékeket, amelyek olyan recepteket tartalmaznak, amelyek képesek megváltoztatni a hajszálakban a kötődést.

Az Olaplex alapítói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker, a világ vezető szakértői a hajszál kémiai és fizikai összetételében. Együtt feltaláltak egy kémiai komponenst, amely szilikonok és ásványolajok nélkül helyreállítja a hajban lévő törött hidakat a kémiai kezelés alatt és után.

Az Olaplex kezelési termékeket két típusra osztják – szalonba való és otthoni termékekre. A szalonkezelés az Olaplex N°.1 és N°.2 termékek használatából áll, amelyeket hajfestéshez, szőkítéshez vagy intenzív hajkúraként használnak, a sérült hajra. Az Olaplex N°.3 kezelést szalonkezelés után otthoni ápolásra használják. Ezt követi az Olaplex N°.4 és N°.5 termékek kombinációja – azaz sampon és kondicionáló. Az Olaplex család legújabb tagjai: Olaplex N°.6 és N°.7, hajformázó krém és tápláló olaj. Ennek a professzionális úttörő hajkozmetikumnak az összes terméke a legmagasabb minőségű, és hiteles, eredeti Olaplex formulát tartalmaznak.