Miért pont a Olaplex Salon Intro Kit 3 x 525 ml?

Az Olaplex Salon Intro Kit (kb. 70 alkalmazás) a hajfestés határait távolabbra tolja, a haj integritásának veszélyeztetése nélkül. Az Olaplexnek köszönhetően a hajat a további szőkítés nem fogja károsítani. Nem tartalmaz szilikonokat és ásványi olajokat. helyreállítja a széttört kötéseket a hajban a vegyszeres kezeléskor és utána. Jelentősen csökkenti a károsodást minden festéskor. Végeredményben a haj erősebb és egészségesebb leszA készlet tartalma: 1x 525 ml Bond Multiplier N.1 a 2x 525 ml Bond Perfector N.2Az Olaplex Bond Multiplier No. 1 készítmény használata

  1. A Olaplex No. 1 készítmény hozzáadása előtt alaposan keverje össze a melír vagy a festék keverékét.  2. Adjon 3,75 ml Olaplex No. 1 készítményt valamennyi festék-, toner- vagy fénykeverékbe minden mennyiségbe vagy keverékbe kevesebb, mint 30 ml melírozó púdert a világosításhoz fóliában.  3. Csak abban az esetben adjon 7,5 ml Olaplex No. 1-et ha 30 ml-t és több melírozó púder kever össze a szőkítéshez fóliában.  4. Mossa ki a melírt vagy hajfestéket sampon használata nélkül. Alaposan szárítsa meg törülközővel és alkalmazza a Olaplex No. 2-t.  5.  


Az Olaplex Bond Perfector No. 2 készítmény használat

  1. Mossa ki a hajból a melírt vagy a festéket sampon használata nélkül.  2. Ha fényt és tonert használ, vigye fel és hagyja hatni.  3. Öblítse le és alaposan dörzsölje át törülközővel.  4. Vigyen fel 15 ml Olaplex No. 2 készítményt a hajgyökerektől a hajvégekig. Egyszer fésülje át fésűvel. Hagyja 5 percig hatni. A sérült haj esetében hagyja hatni maximum 10 percig.  5. Öblítse ki a hajból, használjon sampont és kondicionálót.


z Olaplex márka egy teljesen eredeti professzionális kozmetikumot hozott a piacra, amellyel a haj egészsége még kémiai kezelés után is helyreállítható. Ez egy eredeti, egyedülálló kémiai formula, amely képes megsokszorozni és helyreállítani a hajszálak megszakadt diszulfidkötéseit, így tehát mint egyetlen technológia a piacon, valóban megjavíthatja a hajrostot. Az Olaplex technológia szabadalmaztatott, és egy forradalmi hajkozmetikai termék, amely elindította az úgynevezett "plexus" tendenciáját, vagyis olyan termékeket, amelyek olyan recepteket tartalmaznak, amelyek képesek megváltoztatni a hajszálakban a kötődést.

Az Olaplex alapítói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker, a világ vezető szakértői a hajszál kémiai és fizikai összetételében. Együtt feltaláltak egy kémiai komponenst, amely szilikonok és ásványolajok nélkül helyreállítja a hajban lévő törött hidakat a kémiai kezelés alatt és után.

Az Olaplex kezelési termékeket két típusra osztják – szalonba való és otthoni termékekre. A szalonkezelés az Olaplex N°.1 és N°.2 termékek használatából áll, amelyeket hajfestéshez, szőkítéshez vagy intenzív hajkúraként használnak, a sérült hajra. Az Olaplex N°.3 kezelést szalonkezelés után otthoni ápolásra használják. Ezt követi az Olaplex N°.4 és N°.5 termékek kombinációja – azaz sampon és kondicionáló. Az Olaplex család legújabb tagjai: Olaplex N°.6 és N°.7, hajformázó krém és tápláló olaj. Ennek a professzionális úttörő hajkozmetikumnak az összes terméke a legmagasabb minőségű, és hiteles, eredeti Olaplex formulát tartalmaznak.