Miért pont az Invisibobble Sprunchie Duo Retro Dreamin Hue-Man Love?

Szabadulj meg a hétköznapok unalmától egy kreatív és stílusos frizurával. Luxus hajgumik Invisibobble Sprunchie Duo Retro Dreamin Hue-Man Love szivárványszínben és nosztalgikus rózsaszínben. A haj jól rögzítődik, és retro stílust ad a frizurához. A modern technológiának és dizájnnak köszönhetően magas viselési kényelmet garantálnak. Extra puha textilanyag és spirális gumiszalag Invisibobble Original belül, nem hagy nyomot és zúzódást a hajon, nem húzza a hajat, megelőzi a fejfájást és könnyen eltávolítható száraz és vizes hajról is, gubanc és törés nélkül.

A stílusos Invisibobble Sprunchie Duo Retro Dreamin Hue-Man Love hajgumi elegáns rózsaszín dizájnnal lehetővé teszi, hogy hangulatának megfelelő kreatív frizurákat készítsen, ugyanakkor minden ruhát kiemel.

Egyedi tulajdonságok:
  • Stílusos hajgumi, amelyet a 80-as évek divatirányzata ihletett,
  • extra finom hajbarát anyag,
  • klasszikus spirális gumiszalag Invisibobble Original belül,
  • nem hagy nyomokat és zúzódásokat a hajon,
  • könnyen eltávolítható gubancok nélkül,
  • szorosan összetartja a hajat anélkül, hogy fejfájást okozna,
  • luxus hajkiegészítő és magas viselési kényelem,
  • időtlen dizájn két színváltozatban (szivárvány és nosztalgikus rózsaszín),
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell az Invisibobble Sprunchie Duo Retro Dreamin Hue-Man Love-ot használni?
Használja az Invisibobble Sprunchie Duo Retro Dreamin Hue-Man Love hajgumit klasszikus hajgumiként lófarok, konty és egyéb frizurák készítéséhez. A hajgumit szabadon kombinálhatja más Invisibobble hajkellékekkel. Legyen kreatív, és varázsoljon gyönyörű frizurát gyorsan és egyszerűen.
Amennyiben már megunta a a csomókat, a sérült hajat és a nyomásfoltokat, melyeket a hajgumik általános használata okoz, akkor itt az ideje, hogy köszöntse haja lovagját, spirál páncélban: Invisibobble! Ezeknek a spirál hajgumiknak az egyedi alakja, amelyeket a telefonkábel ihlette, gondoskodik a hajról, nem töri meg a hajat, szilárd, minimalizálja a sérüléseket és a feszültség érzetét. Azért vannak itt, hogy minden nap támogassák Önt. Függetlenül attól, hogy lobogó copfot vagy szépen szoros kontyot szeretne. Több aranyos színben kaphatók, a klasszikus feketétől a menta zöldig. Miután kipróbálta őket, soha nem fog visszatérni a régi hajgumikhoz.