Miért pont az Invisibobble Sprunchie Stripes Up?

Szabaduljon meg a hétköznapok unalmától egy kreatív és stílusos frizurával, hajgumival, elegáns rózsaszín kivitelben, csíkokkal. Az extra puha spirális hajgumi Invisibobble Original belül, nem hagy nyomot és zúzódást a hajon, nem húzza a hajat, megakadályozza a fejfájást és könnyen eltávolítható száraz és vizes hajról anélkül, hogy gubancolódna vagy töredezne.

Az Invisibobble Sprunchie Stripes Up stílusos hajgumi rózsaszín csíkos dizájnja lehetővé teszi, hogy hangulatának megfelelő kreatív frizurákat alkosson, miközben kiemeli az egyes ruhákat.

Egyedi tulajdonságok:
  • Extra puha, bársonyos anyag gyengéd a hajhoz,
  • klasszikus spirális hajgumi Invisibobble Original belül,
  • nem hagy nyomokat és zúzódásokat a hajon,
  • könnyen eltávolítható gubancok nélkül,
  • szorosan összetartja a hajat anélkül, hogy fejfájást okozna,
  • luxus hajkiegészítő és magas viselési kényelem,
  • érdekes design rózsaszín és fehér csíkokkal.
Hogyan kell az Invisibobble Sprunchie Stripes Up-t használni?
Az Invisibobble Sprunchie Stripes Up hajgumi klasszikus hajgumikként használható lófarok, konty és egyéb frizurák készítéséhez. A gumiszalagot szabadon kombinálhatja más Invisibobble hajkellékekkel.
Amennyiben már megunta a a csomókat, a sérült hajat és a nyomásfoltokat, melyeket a hajgumik általános használata okoz, akkor itt az ideje, hogy köszöntse haja lovagját, spirál páncélban: Invisibobble! Ezeknek a spirál hajgumiknak az egyedi alakja, amelyeket a telefonkábel ihlette, gondoskodik a hajról, nem töri meg a hajat, szilárd, minimalizálja a sérüléseket és a feszültség érzetét. Azért vannak itt, hogy minden nap támogassák Önt. Függetlenül attól, hogy lobogó copfot vagy szépen szoros kontyot szeretne. Több aranyos színben kaphatók, a klasszikus feketétől a menta zöldig. Miután kipróbálta őket, soha nem fog visszatérni a régi hajgumikhoz.