Miért pont az Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina?
Szabaduljon meg a hétköznapok unalmától egy kreatív és stílusos frizurával. A fényűző hajgumi Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina a 80-as évek divatirányzatát idézi, és a modern technológiának és dizájnnak köszönhetően magas viselési kényelmet garantál. Az extra puha, bársonyos anyag és a spirális gumi Invisibobble Original belül, nem hagy nyomot és nyomódást a hajon, nem húzza a hajat, megakadályozza a fejfájást és könnyen eltávolítható száraz és vizes hajból anélkül, hogy gubancolódna vagy töredezne. A stílusos bársony felület gyengéd a hajhoz, kényelmes viseletet tesz lehetővé, ugyanakkor az időtlen dizájn kiemeli a megjelenést bármilyen eseményre.

Az Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina stílusos hajgumi az elegáns rózsaszín dizájnban lehetővé teszi, hogy hangulatának megfelelő kreatív frizurákat alkosson, miközben minden outfitet kiemel.
Egyedi tulajdonságok:
  • Stílusos hajgumi, amelyet a 80-as évek divatirányzata ihletett,
  • extra puha, bársonyos anyag gyengéd a hajhoz,
  • klasszikus spirális gumi Invisibobble Original belül,
  • nem hagy nyomokat és nyomódást a hajon,
  • könnyen eltávolítható gubancok nélkül,
  • szorosan összetartja a hajat anélkül, hogy fejfájást okozna,
  • luxus hajkiegészítő és magas viselési kényelem,
  • időtlen design elegáns rózsaszín színben.
Hogyan kell az Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina-t használni?
Az Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina hajgumi klasszikus hajgumikként használható lófarok, konty és egyéb frizurák készítéséhez. A gumiszalagot szabadon kombinálhatja más Invisibobble hajkiegészítőkkel, légyen kreatív és varázsoljon gyorsan és egyszerűen gyönyörű frizurát.
Az Invisibobble Sprunchie Prima Ballerina összetétele:
95% Polyester – 5% Spandex
Amennyiben már megunta a a csomókat, a sérült hajat és a nyomásfoltokat, melyeket a hajgumik általános használata okoz, akkor itt az ideje, hogy köszöntse haja lovagját, spirál páncélban: Invisibobble! Ezeknek a spirál hajgumiknak az egyedi alakja, amelyeket a telefonkábel ihlette, gondoskodik a hajról, nem töri meg a hajat, szilárd, minimalizálja a sérüléseket és a feszültség érzetét. Azért vannak itt, hogy minden nap támogassák Önt. Függetlenül attól, hogy lobogó copfot vagy szépen szoros kontyot szeretne. Több aranyos színben kaphatók, a klasszikus feketétől a menta zöldig. Miután kipróbálta őket, soha nem fog visszatérni a régi hajgumikhoz.