Miért pont a Farouk Systems CHI Ionic Color Lock Treatment výživa pro barvené vlasy 355 ml?

A CHI Color Lock Treatmen savanyú tápszer a festék hosszantartó védelmére. Ez kondicionáló minden vegyi kezelés után használják. Az egyedülálló regenerálás neutralizálja a hajban az összes vegyi anyagot. A regenerálás gyönyörű fényt és lágyságot eredményez, a hajat könnyű alakítani. CHI Color Lock Treatment naponta lehet használni mint a haj táplálása. A tápszernek savanyú pH-ja van (3,5), ami kisimítja a haj felszínét, bezárja a haj pikkelyeit és ennek köszönhetően megakadályozza a festék kimosását a hajból. Ugyanakkor a vitaminoknak és a természetes selyem- és növényi kivonatoknak köszönhetően tökéletesen hidratálja és táplálja a hajat. Alkalmas a károsodott hajra, vegykezelés után a hullámos hajra is.


Használata: alkalmazza minden hajfestés és hajmosás után. Legjobb a CHI Infra Shampoo készítménnyel és hagyja 5 percet hatni. Utána alaposan öblítse le.

Ajánljuk figyelmébe
A Farouk Systems professzionális hajkozmetikai márkát 1986-ban Houstonban alapította Farouk Shami, egy fodrász, akinek küldetése az, hogy professzionális kozmetikai kozmetikumokat biztosítson az oktatás, a környezet és az innováció alapján a legfejlettebb amerikai technológiával. A Farouk Systems magában foglal más népszerű márkákat is, mint például a CHI, a BioSilk és az Esquire Grooming. 2001-ben a Farouk Systems kifejlesztette az első kerámia hajvasalót, és a NASA által használt technológia ihlette. A Farouk Systems több mint 20 szabadalommal rendelkezik a hajápolás területén. Mint az első márka bemutatta az ammóniamentes hajfestékeket, és elkezdte használni a selyemfehérjéket a haj kozmetikumokban. Termékeik olyan népszerű hatóanyagokat tartalmaznak, mint argan olaj, keratin, olajfa kivonat és édeskömény.