Miért pont a Farouk Systems CHI Keratin Mist hydratační a posilující kúra 35 ml?

CHI Keratin Mist tökéletes hidratáló és hajerősítő kúra kimosás nélkül. Keratinos permet - a haj felső keratinos rétegét regeneráló tápanyag, amely tökéletesen hidratálja a hajat. A készítmény a hajat erősíti, fényt ad neki és kisimítja. Keramikus részecskéket, keratint és természetes selymet tartalmaz. A hajnak rugalmasságot, erőt és védelmet ad. Megkönnyíti a szétfésülést, hajvágást és a frizura alakítását.


Használata: permetezzen megfelelő mennyiségű Keratin Mist készítményt a hajra és utána alakítsa szükség szerint. Ne öblítse le.


A Farouk Systems professzionális hajkozmetikai márkát 1986-ban Houstonban alapította Farouk Shami, egy fodrász, akinek küldetése az, hogy professzionális kozmetikai kozmetikumokat biztosítson az oktatás, a környezet és az innováció alapján a legfejlettebb amerikai technológiával. A Farouk Systems magában foglal más népszerű márkákat is, mint például a CHI, a BioSilk és az Esquire Grooming. 2001-ben a Farouk Systems kifejlesztette az első kerámia hajvasalót, és a NASA által használt technológia ihlette. A Farouk Systems több mint 20 szabadalommal rendelkezik a hajápolás területén. Mint az első márka bemutatta az ammóniamentes hajfestékeket, és elkezdte használni a selyemfehérjéket a haj kozmetikumokban. Termékeik olyan népszerű hatóanyagokat tartalmaznak, mint argan olaj, keratin, olajfa kivonat és édeskömény.