Miért pont a Farouk Systems CHI Silk Infusion regenerační výživa 355 ml?

A CHI Silk Infusion selyemkomplexum behatol a haj struktúrájába és dúsítja a szükséges vitaminokkal. Tökéletes fényt ad. A gazdag táplálék kimosás nélkül regenerálja a hajat, védi a hajat a hőhatás és a környezeti szennyeződésekkel szemben. Megkönnyíti a szétfésülést.


Aktív anyagok: természetes selyemrészecskéket tartalmaz, gyógynövényekkel, szójaproteinekkel, keratinnal és vitaminokkal dúsítva. Nem tartalmaz alkoholt, a hajat nem terheli meg. A természetes selyemkivonat erősíti a hajgyökereket és javítja a haj rugalmasságát.


Az eredmény: erősíti a hajat és kivételes lágyságot ad neki. Javítja a haj simulékonyságát. Nem terheli meg a hajat és kitűnő fényt ad neki.


Használata: dörzsöljön szét egy cseppnyit a tenyerében, majd dörzsölje a nedves, vagy száraz hajba, különösen a hajvégekbe. Ne mossa ki. Tökéletes hajszárító, vagy vasaló használata esetén.

A Farouk Systems professzionális hajkozmetikai márkát 1986-ban Houstonban alapította Farouk Shami, egy fodrász, akinek küldetése az, hogy professzionális kozmetikai kozmetikumokat biztosítson az oktatás, a környezet és az innováció alapján a legfejlettebb amerikai technológiával. A Farouk Systems magában foglal más népszerű márkákat is, mint például a CHI, a BioSilk és az Esquire Grooming. 2001-ben a Farouk Systems kifejlesztette az első kerámia hajvasalót, és a NASA által használt technológia ihlette. A Farouk Systems több mint 20 szabadalommal rendelkezik a hajápolás területén. Mint az első márka bemutatta az ammóniamentes hajfestékeket, és elkezdte használni a selyemfehérjéket a haj kozmetikumokban. Termékeik olyan népszerű hatóanyagokat tartalmaznak, mint argan olaj, keratin, olajfa kivonat és édeskömény.