Miért pont a Fanola Styling Tools Extreme Gel Fluid 250 ml?
Extra erős frizura erősítés. Ezt nyújtja ez a nagyszerű hajformázó gél, az olasz Fanola márkától. A gél erősen rögzíti az egyes hajszálakat, gyorsan száradó összetételű és nem hagy maradványokat a hajban. Átlátszó gélállaga biztosítja a lehető legmagasabb rögzítést a frizurának, amelyet az erős szél nem veszélyeztet. A gél nem tartalmaz szilikonokat, nem terheli a hajat, és állatokon nem tesztelték.
Egyedi tulajdonságok:
  • Extra erős frizura erősítés,
  • gyorsan száradó összetétel,
  • nem hagy maradékot a hajban,
  • formálja és rögzíti a haj minden szálát,
  • nem tartalmaz szilikonokat,
  • minden hajtípusra alkalmas.
Hogyan kell a Fanola Styling Tools Extreme Gel Fluid 250 ml-t használni?
A Fanola Styling Tools Extreme Gel Fluid hajzselét nedves vagy száraz hajra kenje mogyoró nagyságú mennyiségben, és formázza a hajat. Ha nedves hajra alkalmazza a gélt, vizes megjelenést kölcsönöz a frizurának.
A Fanola Styling Tools Extreme Gel Fluid 250 ml összetétele:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Itaconate Copolymer, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Ethylhexylglycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, SLS, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Methylparaben, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

A Fanola a hajápoló termékek kreatív professzionális márkája. Mindössze 15 év alatt a Fanola márka a hajkozmetikumok piacának stabil szereplőjévé vált. Egy színes, fiatal, jövőorientált márka, amely soha nem unatkozik, minden termékcsaláddal új, eredeti ötletekkel áll elő. A Fanola szabadságot ad a kísérletezésre, és ezzel hangsúlyozva szépségét.