Miért pont a Fanola Styling Tools Power Style Extra Strong Hair Spray 750 ml?
Adjon extra erős rögzítést frizurájának, amelyet az erős szél nem veszélyeztet.

A Fanola Styling Tools Power Style Extra Strong hajlakk a frizura extra erős és pontos rögzítését biztosítja a haj megterhelése nélkül. Alkalmazása után a haj könnyű, rugalmas megjelenésű, védett a nedvességtől és a szöszösödéstől. A legerősebb rögzítés megtartja frizurájának tökéletes állapotát bármilyen időjárás esetén.
Egyedi tulajdonságok:
  • A frizura rendkívül erős rögzítése,
  • könnyű, légies frizura terhelés nélkül,
  • tökéletes védelem a nedvesség ellen,
  • gyors hajformázást tesz lehetővé,
  • minden hajtípusra alkalmas.
Hogyan kell a Fanola Styling Tools Power Style Extra Strong Hair Spray 750 ml-t használni?
Permetezze a hajlakkot a kész frizurára 30 cm távolságból, és rögzítse a frizurát. A hajlakk eltávolításához a hajból elegendő egy egyszerű fésülés.
A Fanola Styling Tools Power Style Extra Strong Hair Spray 750 ml összetétele:
Alcohol denat., Butane, Propane, Isobutane, Acrylates Copolymer, Potassium hydroxide, Phenyl Trimethicone, Parfum, Linalool, Benzophenone-3, Aqua, Octyldodecanol, Hydrolyzed Collagen, Helianthus Annuus Seed Extract, Hydrogenated Coco-Glycerides.

A Fanola a hajápoló termékek kreatív professzionális márkája. Mindössze 15 év alatt a Fanola márka a hajkozmetikumok piacának stabil szereplőjévé vált. Egy színes, fiatal, jövőorientált márka, amely soha nem unatkozik, minden termékcsaláddal új, eredeti ötletekkel áll elő. A Fanola szabadságot ad a kísérletezésre, és ezzel hangsúlyozva szépségét.