Miért pont a Fanola Styling Tools Eco Spray Extra Strong 320 ml?
Extra erős rögzítő hajlakk Fanola Styling Tools Eco Spray Extra Strong, a frizura maximális feszesítését biztosítja a nap folyamán. A kiválasztott növényi gyantákból álló speciális kompozíció gyors száradást és nedvességálló hatást garantál. A lakk nem terheli a hajat, nem hoz létre összeragadt tincseket, és egyszerűen kifésülve nagyon könnyen eltávolítható a hajból.

Próbálja ki ezt a szuper rögzítő hajformázó terméket, és egész nap irányítsa frizuráját.
Egyedi tulajdonságok:
  • Erős rögzítő hatása van,
  • gyors hajformázást tesz lehetővé,
  • nedvességálló,
  • könnyen eltávolítható a hajból,
  • nem hoz létre összeragadt hajtincseket,
  • minden hajtípusra alkalmas.
Hogyan kell a Fanola Styling Tools Eco Spray Extra Strong 320 ml-t használni?
Permetezze a hajlakkot száraz hajra 30 cm távolságból, és rögzítse a frizurát. A hajlakk hajból való könnyű eltávolítása érdekében, csak fésülje át a hajat.
A Fanola Styling Tools Eco Spray Extra Strong 320 ml összetétele:
Alcohol Denat., Methylal, Va/crotonates/vinyl Neodecanoate Copolymer, Cyclopentasiloxane, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Parfum, Isopropyl Palmitate, Aqua, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydrolyzed Collagen, Isocetyl Alcohol, Silk Amino Acids, Ceramide Np, Cetyl Alcohol.

A Fanola a hajápoló termékek kreatív professzionális márkája. Mindössze 15 év alatt a Fanola márka a hajkozmetikumok piacának stabil szereplőjévé vált. Egy színes, fiatal, jövőorientált márka, amely soha nem unatkozik, minden termékcsaláddal új, eredeti ötletekkel áll elő. A Fanola szabadságot ad a kísérletezésre, és ezzel hangsúlyozva szépségét.