Termékváltozatok

Miért pont a Schwarzkopf Professional Igora Color10 Permanent Color 60 ml?

Első professzionális állandó festék, amely tökéletes fedést és egyedülálló ápolást biztosít csupán 10 percben. A Color10 innovatív aminosavas hordozónak köszönhetően a pigmentek és az Arginin és Glycin aminosavak mélyen behatolnak a hajszálba.Aminosavas hordozó Arginin és Glycin aminosavakkal:

- lerövidíti a hatóidőt a lágyabb a festési művelethez.

- segíti az aminosavak gyorsabb behatolását a hajszálba.

- stabilizálja a hajszál felületét.

- a hajnak egyensúlyt és rugalmasságot nyújt.Extra intenzív pigmentek:

- új pigmentes összetétel a szokásos összetétellel összehasonlítva gyorsabb előhívást tesz lehetővé rövidebb idő alatt.Az IGORA Royal Developer Lotion előhívóval keverik össze, amely külön kapható.
A Schwarzkopf Professional márka kiváló termékeket kínál a legigényesebb ügyfelek számára is. Legjobb technológia, élvonalbeli laboratóriumok, innováció és végtelen kreativitás. Ez mind a Schwarzkopf Professional. Kiterjedt portfóliójukban megtalálhatók a leghíresebb hajápolási és hajformázó termékek, például a Silhouette, a BC Bonacure és az OSIS +! A Schwarzkopf Professional márka a világpiaci vezető, 7600 szabadalommal rendelkezik és még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelel. A márka szívét a Schwarzkopf Professional hajfestékek képviselik, és a hajfestés világszínvonalú fodrászaival való együttműködés révén olyan specialistává teszik, amelynek nincs versenytársa a világon.