Termékváltozatok

Miért pont a Schwarzkopf Professional Chroma ID Intense Bonding Mask 280 ml?
Fejezze ki személyiségét, és játékos színekkel elevenítse fel unalmas haját. Végtelen színlehetőségek, amelyek elűzik a mindennapi élet unalmát. A Schwarzkopf Professional Chroma ID Intense Bonding Mask színező maszkok sérülés nélkül lehetővé teszik a haj színezését és tonizálását, elfedik a lenövéseket és újraélesztik a már festett haj árnyalatait. A félig állandó Chroma ID tonizáló rendszer sokáig gazdag és ragyogó hajfestéket biztosít, ugyanakkor intenzív ápolással és hidratálással biztosítja a haj színét.

Az Unikátní komplex Bonding Technology fokozza és erősíti a hajszál belsejében található természetes struktúrát, erősen tartja a hajat és ellenáll a sérüléseknek vagy töréseknek, míg a Law Salt technológia megkönnyíti a színes pigmentek behatolását a hajba és maximalizálja a színeredményt. A maszkok keratint és panthenolt tartalmaznak, amelyek mély ápolást nyújtanak és bezárják a külső kutikulákat a haj védelme és minőségének javítása érdekében.

A Schwarzkopf Professional Chroma ID Intense Bonding Mask színező hajmaszkok akár 12 mosást is kibírnak a hajban, és széles színválasztékot kínál, amelyek keverhetők egymással, és lehetővé teszik a gazdag vagy pasztell színek létrehozását. A maszkok alkalmasak a szőkített, festett és természetes hajra, semlegesítik a sárgaréz tónusokat, felfrissítik a haj tompa színét, elfedik a lenövéseket és színkorrekcióra alkalmasak.

Bonding Technology: Erősíti a hajszál belsejében a természetes szerkezetet, így a haj erős és ellenáll a sérüléseknek vagy töréseknek.

Law Salt Technology: Lehetővé teszi a színes pigmentek könnyebb behatolását a haj belsejébe, és maximalizálja a színeredményt.

Keratin a panthenol: Mély ápolást nyújtanak és bezárják a külső kutikulákat a haj védelme és minőségének javítása érdekében.
Egyedi tulajdonságok:
  • Tonizáló színező maszk,
  • erős színek a kreatív hajformázáshoz,
  • a Clear Bonding maszkkal keverve pasztell színeket kap,
  • félig állandó tonizáló rendszer a haj kíméletes színezéséhez,
  • felfrissíti a haj színét és lehetővé teszi a gyengéd színkorrekciót,
  • semlegesíti a réz hangokat és elfedi a lenövéseket,
  • nem károsítja a hajat és 12 mosásig tart,
  • a számok megfelelnek az Igora festékek számozásának.
Hogyan kell a Schwarzkopf Professional Chroma ID Intense Bonding Mask 280 ml-t használni?
A Schwarzkopf Professional Chroma ID Intense Bonding Mask maszkot kenje egyenletesen a megmosott, törölközővel szárított hajra teljes hosszában. Hagyja hatni 5-10 percig a kívánt színintenzitástól függően, majd alaposan öblítse le. A maszk alkalmazása közben szemrevételezze a színt.
A Schwarzkopf Professional Chroma ID Intense Bonding Mask 280 ml összetétele
Aqua (Water, Eau) - Cetearyl Alcohol – Coconut Alcohol - Ceteareth-20 - Cocamidopropyl Betaine – Dimethicone – Methylparaben – HC Blue No. 16 - Parfum (Fragrance) - Hydrolyzed Keratin - Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin - Polyquaternium-6 - Sclerocarya Birrea Seed Oil – Propylparaben - Panthenol – Hexyl Cinnamal - Citric Acid – Etidronic Acid – Magnesium Chloride – Ethanolamine – Linalool – Limonene - Laureth-23 - Laureth-4 - Alpha-Isomethyl Ionone - Benzyl Alcohol - Sodium Chloride - Sodium Sulfate – Basic Red 76
A Schwarzkopf Professional márka kiváló termékeket kínál a legigényesebb ügyfelek számára is. Legjobb technológia, élvonalbeli laboratóriumok, innováció és végtelen kreativitás. Ez mind a Schwarzkopf Professional. Kiterjedt portfóliójukban megtalálhatók a leghíresebb hajápolási és hajformázó termékek, például a Silhouette, a BC Bonacure és az OSIS +! A Schwarzkopf Professional márka a világpiaci vezető, 7600 szabadalommal rendelkezik és még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelel. A márka szívét a Schwarzkopf Professional hajfestékek képviselik, és a hajfestés világszínvonalú fodrászaival való együttműködés révén olyan specialistává teszik, amelynek nincs versenytársa a világon.