Miért pont a RefectoCil Eyelash Curl/Lift Eyelash Roller XXL 36 db?
A RefectoCil professzionális márka a RefectoCil Roller csavarókat fejlesztette ki a tökéletesen pödörített szempillákért. Ezek a csavarók egyszerűen elforgatják a szempilláit, és elbűvölő megjelenést kölcsönöznek a szemnek.

Egy csomag összesen 36 db XXL-es öntapadó csavarót tartalmaz, melyek hossza ollóval állítható, így könnyen a kliens szeméhez illeszthető.
Hogyan kell a RefectoCil Eyelash Curl/Lift Eyelash Roller XXL 36 db-ot használni?
Vegye ki a csavarót a csomagból. Csiga formájúra tekerjük és megnyomkodjuk. Csomagolja ki a csavarót. A tekercselésnek köszönhetően a csavaró lekerekített formát kap, jobban tapad és alkalmazkodik a kliens szeméhez. Vigye fel a csavarót a szempilla gyökereire. Narancssárga rúd segítségével tekerje a szempillákat a csavaróra. Néhány szempilla lejöhet a csavaróról. Ha ez megtörténik, használjon szempilla ragasztót, amelyet a rakoncátlan szempillák rögzítésére terveztek. Amikor a szempillákat a csavaróra tekeri, ügyeljen arra, hogy a szempillák a megfelelő irányba legyenek fordítva, és ne keresztezzék egymást.
A Refectocil termékeket a Gschwentner Haarkosmetik családi vállalkozás gyártja. A társaságot Bécsben, 1930-ban alapította Josef és Angela Gschwentner, akik a kezdetektől kezdve a szempilla és a szemöldök festésére szolgáló minőségi kozmetikumok gyártására összpontosítottak. Tökéletes és professzionális szemöldök- és szempillaápolás - ezek a Refectocil termékek. Az összes terméket a Gschwentner Haarkosmetik saját laboratóriumában fejlesztették ki, majd saját gyártósoruk tovább feldolgozza, csomagolja és szállítja, mindezt a legjobb minőségben. Ezt a márkát több mint 50 országban adják el több mint 60 éve. A márka legnépszerűbb termékei között szerepel a szempilla és a szemöldök festék, amely nemcsak otthoni használatra, hanem a szépségszalonok számos szakemberei számára is népszerű. Ennek előnye az egyszerű és megbízható alkalmazás, a gyors működés, a kiváló eredmények és a választható színárnyalatok száma.