Miért pont a Refectocil Curl&Lift Refill Lash&Brow Perm Refill Neutralizer 3,5 ml?

Minden reggel számtalan órát tölt szemöldöke szelídítésével és szempillái pödrésével? Gyönyörűen pödört, dús szempillákra és tartós, erős szemöldökre vágyik? Ez a szett nagyszerű választás azok számára, akiket a természet egyenes, lankadatlan szempillákkal és nyugtalan szemöldökkel ajándékozott meg, amelyek csak azt csinálnak, amit akarnak.

Egyedi tulajdonságok:
  • Alkalmas tartós szempillára, szempilla liftingre és szemöldök laminálására is.
  • természetes és szabott megjelenést biztosít,
  • megszelídíti a rakoncátlan szempillákat és szemöldökszőröket,
  • tartós és feszes formát kölcsönöz a szempillának és a szemöldöknek,
  • a csomag legfeljebb 18 alkalmazásig tart.
Hogyan kell a Refectocil Curl&Lift Refill Lash&Brow Perm Refill Neutralizer 3,5 ml-t használni?

Először alaposan tisztítsa meg a szempilláit és a szemöldökét. Ezután folytassa az alkalmazással a csomagban található mellékelt utasítások szerint. Javasoljuk, hogy a készletet képzett személy használja szépségszalonokban.

A Refectocil Curl&Lift Refill Lash&Brow Perm Refill Neutralizer 3,5 ml összetétele

Tartós: Aqua, Thiolactic Acid, Cetearyl Alcohol, Ammonia, Ammonium Bicarbonate, Hydrolyzed Collagen, Ceteareth-20, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Cysteine Hcl, Sodium Laureth Sulfate, Ci 47005, Sodium Sulfate.

Semlegesítő: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Sodium Phosphate, Parfum

A Refectocil termékeket a Gschwentner Haarkosmetik családi vállalkozás gyártja. A társaságot Bécsben, 1930-ban alapította Josef és Angela Gschwentner, akik a kezdetektől kezdve a szempilla és a szemöldök festésére szolgáló minőségi kozmetikumok gyártására összpontosítottak. Tökéletes és professzionális szemöldök- és szempillaápolás - ezek a Refectocil termékek. Az összes terméket a Gschwentner Haarkosmetik saját laboratóriumában fejlesztették ki, majd saját gyártósoruk tovább feldolgozza, csomagolja és szállítja, mindezt a legjobb minőségben. Ezt a márkát több mint 50 országban adják el több mint 60 éve. A márka legnépszerűbb termékei között szerepel a szempilla és a szemöldök festék, amely nemcsak otthoni használatra, hanem a szépségszalonok számos szakemberei számára is népszerű. Ennek előnye az egyszerű és megbízható alkalmazás, a gyors működés, a kiváló eredmények és a választható színárnyalatok száma.