Miért pont a Nioxin System 1 Scalp Therapy Revitalizing Conditioner 1000 ml?
Szenved a hajritkulástól? Erősebb, dúsabb és feszesebb hajra vágyik? Könnyű kondicionáló enyhén elvékonyodó, festetlen hajhoz, ápolja a fejbőrt, segít csökkenteni az enyhén hulló hajat, és láthatóan erősíti a legyengült, vékony hajat. A kondicionáló védi a hajat a külső hatásoktól, és revitalizálja a fejbőrt is. Segít a haj könnyű fésülésében és formázásában is. Mosás után a haj puha és fényes tapintású.

A rendszeres, napi ápolás más Nioxin System 1 termékekkel sampon formájában és öblítésmentes ápolás fontos a maximális hatás érdekében.
Egyedi tulajdonságok:
  • Csökkenti a haj elvékonyodását,
  • revitalizálja a fejbőrt,
  • visszaállítja a vékony haj sűrűségét és teljes megjelenését,
  • megkönnyíti a haj fésülését és formázását,
  • puhaságot és természetes fényt ad a hajnak,
  • természetes enyhén elvékonyodó hajra tervezték.
Hogyan kell a Nioxin System 1 Scalp Therapy Revitalizing Conditioner 1000 ml-t használni?
Vigyen fel egy kis mennyiségű kondicionálót a nedves, samponnal mosott hajra. Vigyen fel kondicionálót a fejbőrre is. Hagyja hatni 1-3 percig, majd alaposan öblítse le. Folytassa a Nioxin Scalp and Hair Leave-In Treatment System 1 öblítés nélküli ápolással.
A Nioxin System 1 Scalp Therapy Revitalizing Conditioner 1000 ml összetétele:
Water, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Quaternium-18, Stearyl Alcohol, Bis- Aminopropyl Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Glyceryl Stearate, Oleyl Alcohol, PEG-2M, Citric Acid, EDTA, Polysorbate 60, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol, Blue 1.

Az amerikai Nioxin márka 1987-ben alakult az alopecia és annak kezelése céljából. A Nioxin termékeket a hajritkulás mértéke szerint több sorra osztják. A Nioxin kozmetika elnyerte a Stylist Choice Award-ot, és sok híresség és profi fodrász esküszik a hatásaira.