Miért pont a Nioxin System 1 Cleanser Shampoo 1000 ml?
Szenved a hajritkulástól? Erősebb, dúsabb és feszesebb hajra vágyik? A Nioxin System 1 Cleanser Shampoo finoman tisztító sampon eltávolítja a faggyút és a szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről, és láthatóan erősíti a legyengült, ritkuló hajat. A sampon vitaminokat, antioxidánsokat és növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek mélyen táplálják és hidratálják a finom hajat. A mentaolaj kivonat kellemesen felfrissíti a fejbőrt, és friss és tiszta érzetet hagy a hajban.

A rendszeres, napi ápolás más Nioxin System 1 termékekkel kondicionáló és öblítésmentes ápolás formájában fontos a maximális hatás érdekében.
Egyedi tulajdonságok:
  • Intenzíven megtisztítja a fejbőrt és a hajat a szennyeződésektől és zsíroktól,
  • csökkenti a vékony haj enyhe elvékonyodását,
  • erősíti a haj szerkezetét és erősíti a hajszálakat,
  • növeli a haj sűrűségét és volumenét,
  • kellemesen frissíti a fejbőrt,
  • enyhén elvékonyodó, festetlen hajra alkalmas.
Hogyan kell a Nioxin System 1 Cleanser Shampoo 1000 ml-t használni?
Vigye fel a Nioxin System 1 Cleanser Shampoo sampont a vizes hajra, hozzon létre gazdag habot, majd alaposan öblítse le a hajat. Tovább folytassa a Nioxin System 1 kondicionáló és öblítés nélküli ápolás használatával.
A Nioxin System 1 Cleanser Shampoo 1000 ml összetétele:
Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Blue 1, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides,Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol.

Az amerikai Nioxin márka 1987-ben alakult az alopecia és annak kezelése céljából. A Nioxin termékeket a hajritkulás mértéke szerint több sorra osztják. A Nioxin kozmetika elnyerte a Stylist Choice Award-ot, és sok híresség és profi fodrász esküszik a hatásaira.