Termékváltozatok

Miért pont a Matrix SoColor Pre-Bonded Blonde Permanent Hair Color 90 ml?
Merüljön el a szőke haj bűvöletében, és merítsen inspirációt az új professzionális Matrix SoColor Pre-Bonded festékekkel, innovatív technológiájával a hosszan tartó és élénk színeredmények és az egészséges megjelenés érdekében. Professzionális tartós festék szőke hajhoz Matrix SoColor Pre-Bonded Blonde Permanent Hair Color integrált kötésvédelmi technológiával, lehetővé teszi a középbarna és a szőke haj világosítását 5-8 fokozattal, a legmagasabb fokú világosítást 5 tónusmagassággal. Ez a festék minden hajtípusra alkalmas, nem alkalmas az ősz haj elfedésére, hideg szőke árnyalatokat hoz létre, megszünteti a nem kívánt meleg és sárga tükröződéseket, és ideális minden hajszőkítési technikához.

A Matrix SoColor Pre-Bonded Blonde Permanent Hair Color állandó világosító festék tartalmazza az egyedülálló Pre-Bonded technológiát, amely védi és táplálja a haj belső szerkezetét, így kiküszöböli annak festés közbeni károsodását, erősíti és kisimítja a hajszálakat, csökkenti a haj töredezését, ugyanakkor a hajat erősen és épen hagyja, jellegzetes ragyogással. A krémes konzisztencia lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, biztosítja az árnyalatok egységességét és mélységét, tónust a tónusban, hideg tónusokat ad a szőke hajhoz, és kiküszöböli a nem kívánt meleg és sárga tónusokat.

A Matrix SoColor Pre-Bonded Blonde Permanent Hair Color tartós hajfestékeket kizárólag fodrászszalonokban való professzionális használatra tervezték.

Pre-Bonded technológia: taurinnal és Bond-Protecting Concentrate koncentrátummal dúsított egyedülálló technológia, amely védi, táplálja és erősíti a haj belső szerkezetét, valamint csökkenti a töredezettséget.

Pre-Blended technológia: Az innovatív árnyalatok semlegesítik az összes mögöttes pigmentet, lehetővé téve a meleg és hideg tónusok szabályozását a könnyebb árnyalat érdekében.

Pre-Paired technológia: Minden színárnyalat tökéletesen illeszkedik, hogy egyenletes és pontos eredményt biztosítson a gyökerektől a hajvégekig.

Árnyalatok:

 • Ul (Ultra Light) – Alacsony ammónia tartalmú színárnyalatok, nem keverhető más színkollekciókkal, akár 4 fokozatú világosítást biztosít
 • UL+ (Ultra Light Plus) – Ezek az árnyalatok akár 5 fokozatban is világosítanak
Egyedi tulajdonságok:
 • Ultra világosító tartós hajfesték,
 • a középbarna-szőke haj világosítása 5-8 fokozatban,
 • a legmagasabb szintű világítás akár 5 tónusmagassággal,
 • semlegesíti a nem kívánt meleg és sárga tónusokat,
 • védi és táplálja a hajszálakat a festési folyamat során,
 • kisimítja a hajszálakat és csökkenti a haj töredezését,
 • a hajat erősen és sértetlenül hagyja, jellegzetes fénnyel.
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell a Matrix SoColor Pre-Bonded Blonde Permanent Hair Color 90 ml-t használni?
A Matrix SoColor Pre-Bonded Blonde Permanent Hair Color állandó festéket keverje össze az előhívóval az ajánlott arányban. Vigye fel a hajra, hagyja hatni szobahőmérsékleten 50 percig. A hatóidő után alaposan öblítse le a hajat.

Keverési arány: 1:2

Hatóidő: 50 perc

Ajánlott fejlesztő: Matrix Cream Developer 9% vagy 12%

A csomag nem tartalmaz fejlesztőt. A Matrix Cream Developer külön kell megvásárolnia!
Figyelmeztetés:
 • A hajfestékek allergiás reakciókat okozhatnak, ezért az első festés előtt érzékenységi tesztet kell végezni.
 • Ne fesse a haját, ha kiütés van az arcán, vagy érzékeny, irritált és sérült fejbőre van.
 • Ne használja szempilla és szemöldök színezésére.
 • Viseljen megfelelő kesztyűt.
 • Tartsa távol gyermekektől.
 • A festékeket kizárólag professzionális használatra szánják fodrászatban.
A Matrix SoColor Pre-Bonded Blonde Permanent Hair Color 90 ml összetétele
Aqua (Water) – Cetearyl Alcohol – Ethanolamine – Ammonium Hydroxide – Laureth-12 – Oleth-30 – Glycol Distearate – Oleyl Alcohol – Oleic Acid – Hydrogenated Vegetable Oil – Citric Acid – Parfum (Fragrance) – Hexadimethrine Chloride – Polyquaternium-6 – Sodium Metabisulfite - EDTA – Hydroxyethylcellulose – Erythorbic Acid – CI 77891 (Titanium Dioxide) – Cetyl Hydroxyethylcellulose – N,n-bis(2-Hydroxyethytl)-p-Phenylenediamine Sulfate – Taurine – m-Aminophenol – 4-Amino-2-Hydroxytoluene – Toluene-2,5-Diamine – 2,4-Diaminophenoxyethanol HCL – Resorcinol – Dimethicone – Thioglycerin
A Matrix az egyik vezető amerikai professzionális hajápolási, hajformázó és hajfestő márka. Ezt a márkát 1980-ban alapította Arnie és Sydell Miller, amerikai fodrászok. Millerék a fodrászoknak átfogó termékskálát szerettek volna biztosítani, a vállalkozásuk növekedésének elősegítésére, ugyanakkor lehetővé tenni számukra, hogy kreativitásuk révén egyedi frizurákat hozzanak létre ügyfeleik számára. A Matrix haj kozmetikumok professzionális márkája gyakran működik a vezető fodrászmesterekkel, és javaslataikra új, teljesen egyedi termékeket hoz létre. Választhat otthoni felhasználásra szánt termékek közül, mint például a nagyszerű Biolage samponok, kondicionáló szerek és maszkok, vagy a természetes ápolási és formázó termékek új sorozatát, a Matrix R.A.W.-ot. A Matrix sorozatban a szakemberek is tudnak választani: tökéletes hajfestékeket, kíméletes oxidálószereket, valamint a klasszikus samponok és kondicionáló szerek gazdaságos csomagolását.