Termékváltozatok

Miért pont a Matrix ColorInsider Permanent Hair Color 67 ml?
Élvezze a színek varázsát, és merítsen ihletet az új professzionális Matrix ColorInsider festékekből, amelyek maximalizálják a nagy felbontású színeredményeket, minimális haj kutikula terhelés mellett.

A Matrix ColorInsider Permanent Hair Color professzionális tartós hajfestékek, élénkvörös, hideg, modern és semleges tónusok, valamint gazdag barna színek széles választékát kínálja, gazdag színeredményeket produkál, 100%-os őszhaj fedést biztosít, és megőrzi a haj egészséges megjelenését. Az egyedülálló ammóniamentes Colour Injection Oil Delivery System (ODS2) olajokkal dúsított rendszer, védi és táplálja a haj belső szerkezetét, erősíti és kisimítja a hajszálakat, csökkenti a haj töredezését és egyúttal markáns fényűvé teszi a hajat, erősen és épen.

A krémes konzisztencia lehetővé teszi a könnyű felvitelt, kíméli az érzékeny és törékeny hajat, biztosítja az árnyalat egyenletességét és mélységét, valamint gazdag, hosszan tartó színeredményeket sugárzó ragyogással.

Professzionális tartós hajfestékek Matrix ColorInsider Permanent Hair Color kizárólag fodrászszalonokban való professzionális használatra készültek.

Colour Injection Oil Delivery Systém (ODS2): Egyedülálló ammóniamentes olaj alapú rendszer optimalizálja a festési folyamat hatékonyságát, lehetővé teszi a színpigmentek mélyen behatolását a hajszálakba, segítve annak integritását. Védi a haj kutikuláját, puhán, rugalmasan és ragyogóan fényesen tartja a hajat, intenzív, ragyogó és hosszan tartó színeredményt biztosít.
Egyedi tulajdonságok:
 • Állandó olajbázisú festék ammónia nélkül,
 • 100%-os őszhaj fedést biztosít és megőrzi a haj egészséges megjelenését,
 • védi és táplálja a hajszálakat a festési folyamat során,
 • maximalizálja a nagy felbontású színeredményeket
 • erős és sértetlen hajat hagy, jellegzetes fénnyel,
 • intenzív és ragyogó, hosszan tartó színeredményeket produkál.
Hogyan kell a Matrix ColorInsider Permanent Hair Color 67 ml-t használni?
A Matrix ColorInsider Permanent Hair Color állandó festéket keverje össze az előhívóval az ajánlott arányban. Vigye fel száraz hajra, hagyja hatni 35 percig szobahőmérsékleten, majd alaposan öblítse le.

Keverési arány: 1:1

Hatóidő: 35 perc

Javasolt előhívó: Matrix ColorInsider Oil-Cream Developer 3%, 6%, 9% vagy 12%

A csomag nem tartalmaz fejlesztőt. A Matrix ColorInsider Oil-Cream Developer külön kell megvásárolnia!
Figyelmeztetés:
 • A hajfestékek allergiás reakciókat okozhatnak, ezért az első festés előtt érzékenységi tesztet kell végezni.
 • Ne fesse a haját, ha kiütés van az arcán, vagy érzékeny, irritált és sérült fejbőre van.
 • Ne használja szempilla és szemöldök színezésére.
 • Viseljen megfelelő kesztyűt.
 • Tartsa távol gyermekektől.
 • A festékeket kizárólag professzionális használatra szánják fodrászatban.
A Matrix ColorInsider Permanent Hair Color 67 ml összetétele
Paraffinum Liquidum/Mineral Oil – Aqua (Water, Eau) – C20-22 Alcohols – Ethanolamine – Oleth-20 – Cetyl Palmitate – Deceth-5 – Oleth-10 – Sodium Metabsiulfite – Ascorbic Acid – EDTA – Resorcinol – Toluene-2,5-Diamine - Cetyl Hydroxyethylcellulose – p-Aminophenyl – m-Aminophenyl - Thioglycerin
A Matrix az egyik vezető amerikai professzionális hajápolási, hajformázó és hajfestő márka. Ezt a márkát 1980-ban alapította Arnie és Sydell Miller, amerikai fodrászok. Millerék a fodrászoknak átfogó termékskálát szerettek volna biztosítani, a vállalkozásuk növekedésének elősegítésére, ugyanakkor lehetővé tenni számukra, hogy kreativitásuk révén egyedi frizurákat hozzanak létre ügyfeleik számára. A Matrix haj kozmetikumok professzionális márkája gyakran működik a vezető fodrászmesterekkel, és javaslataikra új, teljesen egyedi termékeket hoz létre. Választhat otthoni felhasználásra szánt termékek közül, mint például a nagyszerű Biolage samponok, kondicionáló szerek és maszkok, vagy a természetes ápolási és formázó termékek új sorozatát, a Matrix R.A.W.-ot. A Matrix sorozatban a szakemberek is tudnak választani: tökéletes hajfestékeket, kíméletes oxidálószereket, valamint a klasszikus samponok és kondicionáló szerek gazdaságos csomagolását.