Termékváltozatok

Miért pont a Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied 90 ml?
Fedezze fel a színek harmóniájának világát, élessze újjá a haját, és ugyanakkor őrizze meg az egészséges megjelenését. A finom, félig tartós ammóniamentes toner Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied lehetővé teszi a kreatív tonizálást és színkorrekciót, hihetetlen fényt és gyönyörű árnyalatokat kölcsönöz a hajnak, amelyek visszaállítják megjelenését anélkül, hogy károsítanák a hajszálakat. Az egyedülálló technológia védi és táplálja a haj belső szerkezetét, ezáltal kiküszöböli a haj károsodását a festés során, erősíti és kisimítja a hajszálat, csökkenti a haj töredezését. Ugyanakkor a hajat erősen és sértetlenül hagyja, jellegzetes ragyogással. A toner sima, krémes szerkezete kíméletes az érzékeny hajhoz, és biztosítja a tónus egyenletességét.

A Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied természetes és festett hajra is alkalmazható, minden árnyalat kölcsönösen keverhető, ragyogó színeket és egészséges megjelenésű hajat tart fenn. Ammónia mentes.

A Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied finom félig tartós festék kizárólag professzionális használatra készült fodrász szalonokban.

Technologie Pre-Bonded: egyedülálló, taurinnal és Bond-Protecting Concentrate koncentrátummal gazdagított technológia, amely védi, táplálja és erősíti a haj belső szerkezetét, és csökkenti a törékenységet.

Technologie Pre-Blended: Az innovatív árnyalatok semlegesítik az összes mögöttes pigmentet, lehetővé téve a meleg és hideg árnyalatok szabályozását az árnyalat könnyebb elérése érdekében.

Technologie Pre-Paired: Minden színárnyalat tökéletesen illeszkedik, hogy egyenletes és pontos eredményeket biztosítson a gyökértől a végéig.
Egyedi tulajdonságok:
 • Finom félig tartós festék,
 • kreatív tonizálást, korrekciót és színfrissítést tesz lehetővé,
 • alkalmas a tónus a tónusban színezésre, és a színek egységesítésére,
 • védi, táplálja és erősíti a haj belső szerkezetét,
 • csökkenti a haj töredezését,
 • minden árnyalat kölcsönösen keverhető,
 • akár 75% őszhaj lefedettséget biztosít,
 • ammónia mentes.
Hogyan kell a Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied 90 ml-t használni?
A Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied demi-permanens festéket keverjük össze a Matrix Color Sync Activator 2,7 % fejlesztővel 1: 1 arányban. A kapott keveréket azonnal vigye fel a száraz vagy törülközővel szárított hajra, és hagyja hatni 10-20 percig, a kívánt eredménytől függően. 10 perc finom tonizáláshoz, 20 perc a maximális semlegesítéshez. Ezután alaposan öblítse le a haját.

A Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied Clear demi-permanens festéket keverheti egyes árnyalatokkal, vagy külön használhatja a szín újjáélesztéséhez és a ragyogás maximalizálásához.

Keverési arány: 1: (1 rész festék + 1 rész fejlesztő)

Hatóidő: 20 perc

Ajánlott fejlesztő: Matrix Color Sync Activator 2,7 %
Figyelmeztetés:
 • A hajfestékek allergiás reakciókat okozhatnak, ezért az első festés előtt érzékenységi tesztet kell végezni.
 • Ne fesse a haját, ha kiütés van az arcán, vagy érzékeny, irritált és sérült fejbőre van.
 • Ne használja szempilla és szemöldök színezésére.
 • Viseljen megfelelő kesztyűt.
 • Tartsa távol gyermekektől.
 • A festékeket kizárólag professzionális használatra szánják fodrászatban.
A Matrix SoColor Sync Pre-Bonded Alkaline Toner Full-Bodied 90 ml összetétele
Aqua (Water, Eau) – Cetearyl Alcohol – Propylene Glycol – Deceth-3 – Laureth-12 – Ethanolamine – Oleth-30 – Lauric Acid – Glycol Distearate – Polyquaternium-6 – Hexadimethrine Chloride – Silica Dimethyl Silylate (Nano)/Silica Dimethyl Silylate – Parfum (Fragrance) – Sodim Metabisulfite – Polyquaternium-22 – Carbomer – Mica – Erythorbic Acid – EDTA – CI 77891 (Titanium Dioxide) – Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Kernel Oil) – Prunus Persica Kernel Oil (Peach Kernel Oil) – Resorcinol – Toluene-2,5-Diamine – m-Aminophenol – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Hydroxybenzomorpholine – Tetrasodium EDTA – 2,4-Diaminophenoxyethanol HCL – Taurine - Thioglycerin
A Matrix az egyik vezető amerikai professzionális hajápolási, hajformázó és hajfestő márka. Ezt a márkát 1980-ban alapította Arnie és Sydell Miller, amerikai fodrászok. Millerék a fodrászoknak átfogó termékskálát szerettek volna biztosítani, a vállalkozásuk növekedésének elősegítésére, ugyanakkor lehetővé tenni számukra, hogy kreativitásuk révén egyedi frizurákat hozzanak létre ügyfeleik számára. A Matrix haj kozmetikumok professzionális márkája gyakran működik a vezető fodrászmesterekkel, és javaslataikra új, teljesen egyedi termékeket hoz létre. Választhat otthoni felhasználásra szánt termékek közül, mint például a nagyszerű Biolage samponok, kondicionáló szerek és maszkok, vagy a természetes ápolási és formázó termékek új sorozatát, a Matrix R.A.W.-ot. A Matrix sorozatban a szakemberek is tudnak választani: tökéletes hajfestékeket, kíméletes oxidálószereket, valamint a klasszikus samponok és kondicionáló szerek gazdaságos csomagolását.