Miért pont a L´Oréal Professionnel Inforcer Strengthening Anti-breakage Smoothing Cream 150 ml?

A haja gyenge, törékeny és könnyen töredezik? Újdonság a L´Oréal-tól, erősítő krém az Inforcer sorozatból, biotinnal és B6-vitaminnal kisimítja a hajszálakat és eliminálja annak töredezését és károsodását. A kisimító krém káprázatos ragyogást nyújt a hajnak, megkönnyíti a kifésülést. Kényeztesse haját és nyújtson neki maximális ápolást és táplálást. Jellemzők
  • erősíti a hajat 

  • eliminálja a hajvégek töredezését

  • fényességet nyújt a hajnak

  • megkönnyíti a haj kifésülését

  • alkalmas a törékeny töredezett hajraAktív összetevők:
  • B6-vitamin és biotin- mély ápolást nyújtanak, és kulcsfontosságú szerepet játszanak a vékonyodó vagy törékeny haj kezelésében.Használat:
  • Vigye fel a törölközővel megszárított hajhosszra és ne öblítse le. Ajánljuk kombinálva használni az Inforcer sorozat további termékeivel, melyek a törékeny, töredezett hajnak hidratálást, táplálást és fényességet nyújtanak. 


A L'Oréal Professionnel története 1907-re nyúlik vissza, amikor Eugéne Schueller, a francia kémikus kidolgozott egy hajfestési receptet, amely forradalmasította a fodrászat világát.? Két évvel később, találmányának köszönhetően megalakult a L'Oréal Professionnel. Az Eugene első felfedezése óta a márka arra törekszik, hogy fenntartsák azon szenvedélyét, hogy a fodrászoknak szerte a világon a leginnovatívabb termékeket biztosítsák, amelyeket a leghíresebb szakemberek teszteltek és hagytak jóvá. Olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek a legigényesebb szakemberek számára készültek, akik csak a legjobbat várják el, hogy nagyon rövid idő alatt elérjék a legjobb eredményt. A márka évek óta jelen van a párizsi kifutón. A L'Oréal korszerű kutatólaboratóriumai áttörést mutató technológiákat és exkluzív szolgáltatásokat hoznak létre, amelyek mindig egy lépéssel előrébb vannak. INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic- ezek a termékcsaládok lehetőséget kínálnak a szakemberek számára, szerte a világon. A L'Oréal Professionnel célja, hogy kiemelje a fodrász tehetségét, hogy ez a szakma továbbra is segítsen minden ügyfélnek a szépség és a magabiztosság elérésében.