Miért pont a L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Strengthening Anti-Breakage Conditioner 500 ml?
Mondjon búcsút törékeny és finom hajának, és állítsa vissza természetes szépségét, erejét és egészséges megjelenését. A L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Strengthening Anti-Breakage Conditioner erősítő kondicionáló törékeny hajra, visszaállítja a haj elveszett erejét, rugalmasságát és erősségét, gyógyítja a töredezett hajvégeket, és rugalmassá, fényessé és puhává teszi a hajat. A biotinnal és B6 -vitaminnal dúsított gyengéd összetétel behatol a haj belső szerkezetébe, erősíti a hajszálat, visszaállítja a haj természetes sűrűségét, rugalmasságát és erősségét, és hidratálja és táplálja a hajat.

A L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Strengthening Anti-Breakage Conditioner erősítő kondicionáló megkönnyíti a haj fésülését, javítja az irányíthatóságát, és puhává és könnyűvé teszi a hajat, terhelés nélkül. Minden típusú természetes és festett hajra alkalmas, különösen hosszú és törékeny hajra, amelyek hajlamosak a töredezésre.

Biotin: Szépségvitaminként ismert, a hajhullás, az öregedés és az őszülés ellen hat, megőrzi sűrűségét és egészséges megjelenését.

B6 -vitamin: Erősíti a hajat és serkenti a haj növekedését.
Egyedi tulajdonságok:
  • Erősítő kondicionáló törékeny hajra, amely hajlamos a töredezésre,
  • megkönnyíti a haj fésülését és javítja annak irányíthatóságát,
  • meggyógyítja a kopott véget,
  • csökkenti a haj töredezését,
  • erősíti a hajszálakat,
  • visszaállítja a haj természetes sűrűségét és rugalmasságát,
  • hidratálja és táplálja a hajat,
  • minden típusú törékeny hajra alkalmas.
Hogyan kell a L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Strengthening Anti-Breakage Conditioner 500 ml-t használni?
Megfelelő mennyiségű L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Strengthening Anti-Breakage Conditioner kondicionálót vigyen fel a samponnal mosott és törülközővel szárított hajra. Egyenletesen oszlassa el a haj teljes hosszában, és hagyja hatni rövid ideig, majd alaposan öblítse le. Használja a L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer termékekkel a legjobb eredmény érdekében.
A L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Strengthening Anti-Breakage Conditioner 500 ml összeté
Aqua (Water, Eau) – Cetearyl Alcohol - Glycerin – Cetyl Alcohol – Behentrimonium Chloride – Phenoxyethanol – Ceteareth-33 – Hydroxypropyl Guar – Octyldodecanol – Cetrimonium Chloride – Isopropyl Alcohol – Amodimethicone – Sodium PCA – Pyridoxine HCL – Limonene – Trideceth-6 – Biotin - Benzyl Salicylate – Linalool – Citric Acid – CI 15510 (Orange 4) – CI 17200 (Red 33) – Parfum (Fragrance)

A L'Oréal Professionnel története 1907-re nyúlik vissza, amikor Eugéne Schueller, a francia kémikus kidolgozott egy hajfestési receptet, amely forradalmasította a fodrászat világát.? Két évvel később, találmányának köszönhetően megalakult a L'Oréal Professionnel. Az Eugene első felfedezése óta a márka arra törekszik, hogy fenntartsák azon szenvedélyét, hogy a fodrászoknak szerte a világon a leginnovatívabb termékeket biztosítsák, amelyeket a leghíresebb szakemberek teszteltek és hagytak jóvá. Olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek a legigényesebb szakemberek számára készültek, akik csak a legjobbat várják el, hogy nagyon rövid idő alatt elérjék a legjobb eredményt. A márka évek óta jelen van a párizsi kifutón. A L'Oréal korszerű kutatólaboratóriumai áttörést mutató technológiákat és exkluzív szolgáltatásokat hoznak létre, amelyek mindig egy lépéssel előrébb vannak. INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic- ezek a termékcsaládok lehetőséget kínálnak a szakemberek számára, szerte a világon. A L'Oréal Professionnel célja, hogy kiemelje a fodrász tehetségét, hogy ez a szakma továbbra is segítsen minden ügyfélnek a szépség és a magabiztosság elérésében.