Miért pont a Londa Professional Fiber Infusion Shampoo 250 ml?
Hiányzik a haja vitalitása és ragyogó megjelenése? Sérült a haja a gyakori festés és styling miatt? A Londa Professional professzionális márka kifejlesztette a Londa Professional Fiber Infusion Shampoo regeneráló sampont keratinnal, amely segíti a sérült hajszálak helyreállítását, és akár 97% -os ellenállást biztosít a hajkárosodás ellen. Használat után a haj tökéletesen sima, fényes és egészséges megjelenésű lesz.

Keratin: Védi a hajszálat a külső környezet káros hatásaitól, például az ultraibolya sugárzástól vagy a hő általi formázástól, és tökéletesen simítja a hajat teljes hosszában.
Egyedi tulajdonságok:
  • A sérült hajszálat regenerálja,
  • 97% -kal nagyobb ellenállás a sérülésekkel szemben,
  • simítja a hajszál felületét,
  • ragyogó fényt ad,
  • védi a hajat a jövőbeni sérülésektől,
  • sérült hajra alkalmas.
Ajánljuk figyelmébe
Londa Professional Fiber Infusion Shampoo 250 ml használata?
A Londa Professional Fiber Infusion Shampoo samponból vigyen fel egy érme méretű mennyiséget a vizes hajra, és finoman masszírozza. Ezután alaposan öblítse le a haját. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.
Összetevők:
Aqua/water/eau, sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, glycol distearate, citric acid, dimethicone, sodium citrate, cocamide mea, sodium xylenesulfonate, panthenol, sodium benzoate, parfum/fragrance, guar hydroxypropyltrimonium chloride, salicylic acid, limonene, glycerin, tetrasodium edta, sodium hydroxide, methylparaben, linalool, citronellol, hydrochloric acid, alanine, glycine, hydrolyzed keratin, magnesium nitrate, phenoxyethanol, methylchloroisothiazolinone, sorbic acid, magnesium chloride methylisothiazolinone.
A Londa profi kozmetikai márka fiatalos és több mint 125 éves tapasztalattal rendelkezik. 1880-ban, a német fodrász, Franz Stroeher alapította. Létezésének elején a márka parókák gyártásával foglalkozott, ám az idő múlásával a cég a hajfestékek és más fodrászati termékek gyártására összpontosított. 1956 óta a márka a Wella Professionals multinacionális társaság alá tartozik, és mégsem veszíti el az egyediségét. Mindig arra törekszik, hogy ihletet és oktatást biztosítson a fodrászok számára, a világ minden tájáról. Manapság a Londa Professional a világon az egyik legtapasztaltabb szalon márka, több mint 50 éves hagyományainak, szakértelmének és kutatásának köszönhetően. Innovatív ápolási és formázási termékcsaládot kínál, kivételesen hatékony receptekkel, értékes természetes kivonatokat használ az azonnali ápolás vagy stílushatás biztosítása érdekében. A Londa nem csupán forradalmian új termékek, gyönyörű csomagolás, hanem intelligens termékcímkézés is, a könnyebb tájékozódás érdekében, a széles kínálatukban. A márka választékában felfedezhet mindenféle hajterméket, samponokat, balzsamokat, maszkokat, kúrákat, hajfestékeket, mindegyik kifejezetten egy adott hajtípus számára. Ez biztosítja, hogy a Londa termékek garantálják a helyes és azonnali eredményt. A London Professional segítségével mindig jó kezekben van.