Miért pont a Londa Professional Fiber Infusion 5 Minute Treatment 100 ml?
Védje haját a gyakori styling vagy festés által okozott lehetséges károktól. A Londa Professional professzionális márka kifejlesztett egy 5 perces rekonstruáló keratinápolást Londa Professional Fiber Infusion 5 Minute Treatment, amely hatékonyan segíti a sérült hajszálak helyreállítását és megóvja azokat a lehetséges jövőbeli károsodásoktól. Amennyiben zavarják a töredezett hajvégek, a Londa Professional Fiber Infusion 5 Minute Treatment ápolás segít meggyógyítani a töredezett végeket, és egészséges megjelenést kölcsönöz nekik.

Keratin: Védi a hajszálat a külső környezet káros hatásaitól, például az ultraibolya sugárzástól vagy a hő általi formázástól, és tökéletesen simítja a hajat teljes hosszában.
Egyedi tulajdonságok:
  • Regenerálja és táplálja a hajat,
  • gyógyítja a töredezett végeket,
  • simítja a hajat teljes hosszában,
  • 97% -os ellenállást biztosít a hajkárosodásokkal szemben,
  • ragyogó fényt és puhaságot ad a hajnak.
Ajánljuk figyelmébe
Londa Professional Fiber Infusion 5 Minute Treatment 100 ml használata?
A sampon applikálása után vigyen fel akár 20 pumpányit a rekonstruáló Londa Professional Fiber Infusion 5 Minute Treatment ápolásból a nedves, mosott hajra, egyenletesen oszlassa el a hajhosszon egészen a hajvégekig, és hagyja 5 percig hatni. Ezután alaposan öblítse le a hajat vízzel, és szárítsa meg a végén egy hajszárítóval.
Összetevők:
Aqua, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Amodimethicone, Quaternium-80, Panthenol, Methylparaben, Parfum, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Citric Acid, Citronellol, Alaine, Glycine, Hydrolyzed Keratin, Sorbic Acid.
A Londa profi kozmetikai márka fiatalos és több mint 125 éves tapasztalattal rendelkezik. 1880-ban, a német fodrász, Franz Stroeher alapította. Létezésének elején a márka parókák gyártásával foglalkozott, ám az idő múlásával a cég a hajfestékek és más fodrászati termékek gyártására összpontosított. 1956 óta a márka a Wella Professionals multinacionális társaság alá tartozik, és mégsem veszíti el az egyediségét. Mindig arra törekszik, hogy ihletet és oktatást biztosítson a fodrászok számára, a világ minden tájáról. Manapság a Londa Professional a világon az egyik legtapasztaltabb szalon márka, több mint 50 éves hagyományainak, szakértelmének és kutatásának köszönhetően. Innovatív ápolási és formázási termékcsaládot kínál, kivételesen hatékony receptekkel, értékes természetes kivonatokat használ az azonnali ápolás vagy stílushatás biztosítása érdekében. A Londa nem csupán forradalmian új termékek, gyönyörű csomagolás, hanem intelligens termékcímkézés is, a könnyebb tájékozódás érdekében, a széles kínálatukban. A márka választékában felfedezhet mindenféle hajterméket, samponokat, balzsamokat, maszkokat, kúrákat, hajfestékeket, mindegyik kifejezetten egy adott hajtípus számára. Ez biztosítja, hogy a Londa termékek garantálják a helyes és azonnali eredményt. A London Professional segítségével mindig jó kezekben van.