Miért pont a Freeze It Mega Freeze Hair Spray 24 Hour Hold extra tužící 43 g?

Extrém fixáló gyorsan száradó fényes hajlakk fagyasztó (24 órára fixálja a hajat). Erősen fixáló hajlakk kiemelkedő fényességgel.- gyorsan száradó, hosszú ideig tartja a frizurát

- UV védelem a napsugarak ellen

- nedvességnek ellenáll

- Protein & Panthenol tartalmú

- valamennyi hajtípushoz

- nem ragaszt és nem hagy pelyheket

- antisztatikus hatás (meggátolja a haj elektromosságát)

- a hajnak maximális fényt ad


Használata: használat előtt jól rázza fel. Nedves és száraz hajra is felvihető. A hajra cca. 20 cm távolságról alkalmazza. A nagyobb térfogat érdekében először a hajtövekhez vigye fel. A „szétborzolt haj” hatásához a frizura konkrét helyeire rövid permetek fújásával vigye fel. A hosszantartó fixáláshoz a teljes hosszában fixálja és ezzel növeli a fixálás hosszát.

A Freeze Extra erős tartású hajformázó termékek gyártására specializálódott márka. Kínálatukban megtalálhatók a hajlakkok, hajformázó zselék és viaszok, amelyek a frizurák tartós és szilárd rögzítését teszik lehetővé. A márka arról ismert, hogy igényes körülmények között is képes a kívánt formában tartani a hajat. Freeze Olyan termékeket hoz létre, amelyek ellenállnak a nedvességnek, és nem igényelnek gyakori javítást a nap folyamán. Népszerű választás azok számára, akik megbízható, egész nap tartó hajformázást keresnek.