Miért pont a Freeze It Color Protection Hair Spray ochrana barvy 283 g?

Speciális hajvédő lakk festett hajhoz.


Speciális „TRICOSILK” formulát tartalmaz - 100 %-osan magas festékvédelem. Szilárdan tartja a frizurát és megadja a szükséges fényt. Nedvességnek ellenáll. Az enyhe gyantatartalomnak köszönhetően a haj puha és könnyű marad, kész a következő frizurához. „Optical Brighteners” szabadalmazott eljárás - optikai fényesítő receptúra a haj fényének növelésére. A barna hajnak megőrzi a szín telítettségét, a feketét felragyogtatja és a szőkének erősíti a természetes szőkeségét.


Használata: használat előtt jól rázza fel. Nedves és száraz hajra is felvihető. A hajra cca. 20 cm távolságról alkalmazza. A nagyobb térfogat érdekében először a hajtövekhez vigye fel. A „szétborzolt haj” hatásához a frizura konkrét helyeire rövid permetek fújásával vigye fel. A hosszantartó fixáláshoz a teljes hosszában fixálja és ezzel növeli a fixálás hosszát.

A Freeze Extra erős tartású hajformázó termékek gyártására specializálódott márka. Kínálatukban megtalálhatók a hajlakkok, hajformázó zselék és viaszok, amelyek a frizurák tartós és szilárd rögzítését teszik lehetővé. A márka arról ismert, hogy igényes körülmények között is képes a kívánt formában tartani a hajat. Freeze Olyan termékeket hoz létre, amelyek ellenállnak a nedvességnek, és nem igényelnek gyakori javítást a nap folyamán. Népszerű választás azok számára, akik megbízható, egész nap tartó hajformázást keresnek.