Miért pont az Invisibobble Sprunchie Swim With Mi – Mermaid At Heart?
Idézze meg a víz mellett eltöltött nyári napok hangulatát, amikor csak akarja, és űzze el a hétköznapok unalmát egy kreatív és vidám frizurával. A stílusos hajgumi Invisibobble Sprunchie Swim With Mi – Mermaid At Heart a 80-as évek divatirányzatát idézi, és a modern technológiának és dizájnnak köszönhetően magas viselési kényelmet garantál. Extra puha anyag és spirális gumi Invisibobble Original belül, nem hagy nyomot és megnyomódást a hajon, nem húzza a hajat, megakadályozza a fejfájást és könnyen eltávolítható a száraz és vizes hajból, gubancolódás és törés nélkül. A vízálló és gyorsan száradó kék-fehér mintázatú felület kényelmes viseletet tesz lehetővé, ugyanakkor az időtlen dizájn minden évszakban kiemeli megjelenését.

Az Invisibobble Sprunchie Swim With Mi – Mermaid At Heart stílusos hajgumit a Swim With Me luxus fürdőruháinak és strandkiegészítőinek kollekciója ihlette, kiemeli játékos és elegáns outfitjét.
Egyedi tulajdonságok:
  • Stílusos hajgumi, amelyet luxus fürdőruha kollekció ihlette,
  • extra finom, vízálló és gyorsan száradó anyag,
  • klasszikus spirális gumi Invisibobble Original belül,
  • nem hagy nyomokat és nyomódásokat a hajon,
  • könnyen eltávolítható gubancok nélkül, még vizes hajból is,
  • szorosan összetartja a hajat anélkül, hogy fejfájást okozna,
  • luxus hajkiegészítő és magas viselési kényelem,
  • kék-fehér mintával és időtlen dizájnnal.
Hogyan kell az Invisibobble Sprunchie Swim With Mi – Mermaid At Heart-et használni?
Az Invisibobble Sprunchie Swim With Mi – Mermaid At Heart hajgumi klasszikus hajgumikként használható lófarok, konty és egyéb frizurák készítéséhez. A gumit szabadon kombinálhatja más Invisibobble hajkiegészítőkkel, legyen kreatív és varázsoljon gyorsan és egyszerűen gyönyörű frizurát.
Az Invisibobble Sprunchie Swim With Mi – Mermaid At Heart összetétele:
82% Nylon – 18 % Spandex
Amennyiben már megunta a a csomókat, a sérült hajat és a nyomásfoltokat, melyeket a hajgumik általános használata okoz, akkor itt az ideje, hogy köszöntse haja lovagját, spirál páncélban: Invisibobble! Ezeknek a spirál hajgumiknak az egyedi alakja, amelyeket a telefonkábel ihlette, gondoskodik a hajról, nem töri meg a hajat, szilárd, minimalizálja a sérüléseket és a feszültség érzetét. Azért vannak itt, hogy minden nap támogassák Önt. Függetlenül attól, hogy lobogó copfot vagy szépen szoros kontyot szeretne. Több aranyos színben kaphatók, a klasszikus feketétől a menta zöldig. Miután kipróbálta őket, soha nem fog visszatérni a régi hajgumikhoz.