Miért pont az Invisibobble Sprunchie Kids Teddy?

Szabaduljon meg a hétköznapok unalmától egy kreatív és stílusos frizurával, egy aranyos Teddyre macira emlékeztető hajgumival. Extra puha, plüss anyag és a spirális hajgumi Invisibobble Original belül, nem hagy nyomot és zúzódást a hajon, nem húzza a hajat, megakadályozza a fejfájást és könnyen eltávolítható száraz és vizes hajról anélkül, hogy gubancolódna vagy töredezne.

Az Invisibobble Sprunchie Sprunchie Kids Teddy stílusos hajgumi érdekes kialakítása lehetővé teszi, hogy hangulatának megfelelő kreatív frizurákat készítsen, miközben kiemeli az egyes ruhákat.

Egyedi tulajdonságok:
  • Extra puha, bársonyos anyag gyengéd a hajhoz,
  • klasszikus spirális hajgumi Invisibobble Original belül,
  • nem hagy nyomokat és zúzódásokat a hajon,
  • könnyen eltávolítható gubancok nélkül,
  • szorosan összetartja a hajat anélkül, hogy fejfájást okozna,
  • luxus hajkiegészítő és magas viselési kényelem,
  • érdekes dizájn Teddy mackó ihlette.
Hogyan kell az Invisibobble Sprunchie Kids Teddy-t használni?
Az Invisibobble Sprunchie Kids Teddy hajgumi klasszikus hajgumikként használható lófarok, konty és egyéb frizurák készítéséhez. A gumiszalagot szabadon kombinálhatja más Invisibobble hajkellékekkel.
Amennyiben már megunta a a csomókat, a sérült hajat és a nyomásfoltokat, melyeket a hajgumik általános használata okoz, akkor itt az ideje, hogy köszöntse haja lovagját, spirál páncélban: Invisibobble! Ezeknek a spirál hajgumiknak az egyedi alakja, amelyeket a telefonkábel ihlette, gondoskodik a hajról, nem töri meg a hajat, szilárd, minimalizálja a sérüléseket és a feszültség érzetét. Azért vannak itt, hogy minden nap támogassák Önt. Függetlenül attól, hogy lobogó copfot vagy szépen szoros kontyot szeretne. Több aranyos színben kaphatók, a klasszikus feketétől a menta zöldig. Miután kipróbálta őket, soha nem fog visszatérni a régi hajgumikhoz.