Miért pont a Goldwell Base Lifting Cream 60 ml?
Szőke hajra vágyik, de természetes árnyalatot szeretne, sárgaréz színvisszaverődés nélkül? A Goldwell márka kifejlesztette a New Blonde termékcsaládot, amelyet kifejezetten a természetes szőke színhez készítettek.

A Goldwell Base Lifting Cream világosító krém kiküszöböli a szőke meleg árnyalatokat, a melír piros kontrasztjait, a nem természetes lenövéseket, és a hajat természetes szőke árnyalattal látja el. A világosító krém alkalmazása nagyon gyors, 5 perc elegendő, és a haja színe ismét szép és természetes lesz.
Egyedi tulajdonságok:
  • Világító krém szőke hajra,
  • természetes árnyalatokat ad,
  • olyan ügyfelek számára készült, akik több mint 50% -ban melírozott hajúak,
  • hatóidő csak 5 perc,
  • semlegesíti a szőke meleg árnyalatait.
Hogyan kell a Goldwell Base Lifting Cream 60 ml-t használni?
Használja a világosító krémet a New Blonde Lotion fejlesztővel, 1: 1 arányban (60 ml világosító krém + 60 ml fejlesztő). A fejlesztőt külön kell megvásárolni.
Figyelmeztetés:
  • Csak professzionális használatra tervezték.
  • Tárolja hűvös, száraz helyen.
  • Tárolja közvetlen napfénytől távol.
  • Kerülje a szembe jutást.
A Goldwell Base Lifting Cream 60 ml összetétele:
Aqua, Laureth-2, Oleic Acid, Glycol Distearate, Ammonium Hydroxide, Glyceryl Stearate SE, Sodium Sulfite, SLS, PEG/PPG-20/23 Dimethicone, Ammonium Chloride, Dimethicone, Steartrimonium Chloride, Alcohol Denat., Panthenol, Ascorbic Acid, Tetrasodium EDTA, Polysilicone-9, Silica, Squalene, Isopropyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Parfum, Benzyl Salicylate, Toluene-2,5- Diamine Sulfate, m-Aminophenol, 1-Naphthol.
Az 1948-ban Németországban alapított Goldwell professzionális márka a professzionális fodrászok számára készült haj kozmetikumok gyártója. Goldwell a legújabb haj- és divattrendeket jelképezi, amelyeket a világhírű stylistok inspiráltak. Létrehozása óta az inspiráló Goldwell márka folyamatosan tökéletesíti termékeit és kiterjesztette a világpiacra, szorosan együttműködve a fodrászokkal, hogy tapasztalatokat és inspirációt nyerjen. Támogatja a kreativitást, és visszajelzést nyer tőlük a továbbfejlesztéshez. A Goldwell márka célja, minden hajtermék egyszerű és hatékony használata, maximális kíméletességgel a hajhoz, akár otthon is. A márka széles termékskálát kínál a különféle hajtípusokra összpontosítva, amelyek közül mindenki valóban tud választani. A Dualsenses termékcsalád ápolási termékei zsíros, száraz, finom, de makacs és kémiailag sérült hajra is alkalmasak. Az ikonikus Topchic hajfestékeket kifejezetten a professzionális fodrászatok számára fejlesztette ki, és tartósan ragyogó színt biztosít.