Miért pont a Goldwell New Blonde Lotion 750 ml?
A Goldwell New Blonde Lotion fejlesztő a Goldwell New Blonde színrendszer része.

A New Blonde technológia semlegesíti a meleg pigmenteket, csökkenti a melír vörös kontrasztjait, és természetes tónust ad a hajnak.
Hogyan kell a Goldwell New Blonde Lotion 750 ml-t használni?
Keverje össze a fejlesztőt a Goldwell New Blond Lifting Cream szőkítő krémmel, 1: 1 arányban. Vigye fel a kevert keveréket a hajra. A hatóidő 5 perc. Ezután alaposan öblítse le a haját vízzel, és mossa meg haját samponnal.
Figyelmeztetés:
  • Csak professzionális használatra tervezték.
  • Tárolja hűvös, száraz helyen.
  • Védje a közvetlen napfénytől.
  • Kerülje a szembe jutást.
  • Hidrogén-peroxidot tartalmaz.
A Goldwell New Blonde Lotion 750 ml összetétele:
Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate, Tetrasodium EDTA, Salicylic Acid.
Az 1948-ban Németországban alapított Goldwell professzionális márka a professzionális fodrászok számára készült haj kozmetikumok gyártója. Goldwell a legújabb haj- és divattrendeket jelképezi, amelyeket a világhírű stylistok inspiráltak. Létrehozása óta az inspiráló Goldwell márka folyamatosan tökéletesíti termékeit és kiterjesztette a világpiacra, szorosan együttműködve a fodrászokkal, hogy tapasztalatokat és inspirációt nyerjen. Támogatja a kreativitást, és visszajelzést nyer tőlük a továbbfejlesztéshez. A Goldwell márka célja, minden hajtermék egyszerű és hatékony használata, maximális kíméletességgel a hajhoz, akár otthon is. A márka széles termékskálát kínál a különféle hajtípusokra összpontosítva, amelyek közül mindenki valóban tud választani. A Dualsenses termékcsalád ápolási termékei zsíros, száraz, finom, de makacs és kémiailag sérült hajra is alkalmasak. Az ikonikus Topchic hajfestékeket kifejezetten a professzionális fodrászatok számára fejlesztette ki, és tartósan ragyogó színt biztosít.