Miért pont a Black Professional Line Panthenol & Placenta Hair Lotion vlasové sérum 12 x 10 ml?

Jótékony hajszérum placentával és panthenollal hajhullás ellen. Két fő hatóanyag összetevő a Panthenolban, placenta-kivonat és pro-vitamin B, revitalizáló hatásúak és hozzásegítenek a hajtöveknek a serkentéséhez. A placenta-kivonat táplálja a haj gyökereit. Komplexen regenerálja hajat és a fejbőrt. Ez a szérum különösen a vékonyszálú és törékeny hajhoz alkalmas. Megakadályozza a hajhullást és töredezést


Használata: alkalmazza egyenletesen a megmosott, törülközővel megszárította hajra. Jól dörzsölje bele, amíg a készítményt teljesen fel nem szívódik. Fésülje át és alakítsa szokás szerint.


A professzionális hajápolási termékek olasz gyártója, a Black Professional Line 1955 óta jelen van a piacon, és filozófiája "az innováció támogatása és a haj trendek megjósolása". Az eredmény professzionális hajtermékek, tisztán olasz szívvel, kiváló minőséggel, kiváló áron. A természetes és bevált hatóanyagok és a hagyomány egyedülálló kombinációja révén a Black Professional Line a professzionális fodrászok és a gyönyörű egészséges haj szerelmeseinek kedvencévé vált, szerte a világon. Akár hajápolási termékeket, például samponokat, kondicionálókat és hajmaszkokat, akár hajformázó termékeket, például lakkokat, géleket és krémeket próbál ki, beleszeret a Black Professional Line hajápolási termékekbe!