Miért pont a Black Professional Line Hair Loss Prevention Shampoo 500 ml?

Black Professional Line Hair Prevention sampon placenta- és Panthenol kivonatot tartalmaz. Egyedülálló formátumú sampon, amely táplálja a hajgyökereket és meggátolja a hajhullást.


Használata: lágyan masszírozzon egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra, hagyja hatni kb. 2 percig és utána öblítse le.

A professzionális hajápolási termékek olasz gyártója, a Black Professional Line 1955 óta jelen van a piacon, és filozófiája "az innováció támogatása és a haj trendek megjósolása". Az eredmény professzionális hajtermékek, tisztán olasz szívvel, kiváló minőséggel, kiváló áron. A természetes és bevált hatóanyagok és a hagyomány egyedülálló kombinációja révén a Black Professional Line a professzionális fodrászok és a gyönyörű egészséges haj szerelmeseinek kedvencévé vált, szerte a világon. Akár hajápolási termékeket, például samponokat, kondicionálókat és hajmaszkokat, akár hajformázó termékeket, például lakkokat, géleket és krémeket próbál ki, beleszeret a Black Professional Line hajápolási termékekbe!