Miért pont a Beautyblender The Original Swirl About Town Make-Up Sponge and Blendercleanser Set?
A hibátlan make-up elengedhetetlen segítője. Ez a Beautyblender The Original Swirl About Town Make-Up Sponge szivacs, amely biztosítja a make-up tökéletes megjelenését egyetlen hiba nélkül.

Az eredeti csepp alakú megjelenés lehetővé teszi kedvenc make-upja, BB krémje vagy alapozójának egyenletes felvitelét, és így tökéletesen alkalmazkodik minden egyes arc kontúrjához. Néhány másodpercen belül bársonyos felületet és hibátlan fedést kölcsönöz a bőrnek.

A szivacs része egy tisztító szilárd szappan, amelyet kifejezetten a Beautyblender szivacsok tisztítására készítettek. A szivacs szappanja tökéletesen eltávolítja a make-upot és a szennyeződés maradványait. A szappan nagyon gyengéd, nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat és egyéb irritáló anyagokat, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak.
Egyedi tulajdonságok:
  • Egyenletes és egyszerű alkalmazás,
  • csökkenti a make-up fogyasztást,
  • alkalmazkodik az arc kontúrjához,
  • ikonikus csepp alakú,
  • ultra finom felület,
  • latex és parfüm nélkül,
  • hipoallergén összetétel,
  • parabének és szulfátok nélkül.
Hogyan kell használni aBeautyblender The Original Swirl About Town Make-Up Sponge and Blendercleanser Set-et?
A Beautyblender Swirl About Town Make-Up Sponge szivacsot használat előtt nedvesítse be folyó víz alatt, és törölközővel nyomkodja ki. Ezután felviheti make-upját, alapozóját, krém pirosítóját vagy más bőrtermékét. A make-up felvitele után javasoljuk, hogy a szivacsot szappannal mossa le, hogy eltávolítsa a smink és a szennyeződés nyomait.
A Beautyblender márka egyedi termékkel érkezett a világra. Rea Ann Silva, hollywoodi sminkművész által feltalált szivacsos applikátoruk forradalmat képvisel a make-up alkalmazásában és a hibátlan bőr megjelenés. Ez a rendkívüli szivacs nemcsak olyan hírességek körében vált népszerűvé, mint például Beyonce, Rihanna vagy Jennifer Lawrence, hanem könnyű használatának és mindig tökéletes eredményének köszönhetően a hétköznapi fogyasztók körében is. Minden Beautyblender egyedi anyagból készül, amely lehetővé teszi a smink felvitelét a termék pazarlása nélkül, és hibátlan lefedést biztosít. Élek nélkül készült, a látható vonalak és csíkok kiküszöbölésére. Kísérletezzen ezzel az egyedi szivaccsal, és fedezze fel a hibátlan smink készítéséhez vezető utat.