Miért pont a Beautyblender Power Pocket Puff ?
A make-up felvitele még soha nem volt ilyen egyszerű! Ez a kétoldalas szivacs lehetővé teszi a laza és folyékony alap, púder, make-up, fényesítő vagy krémes pirosító könnyű felvitelét.

A speciális, rendkívül finom, rózsaszínű mikroszálas szivacsok különösen alkalmasak a púder optimális felvitelére.

A szivacs másik, bézs színű oldala a smink kontúrozására és mélyebb beépítésére szolgál a bőrbe.

A Beautyblender Power Pocket Puff szivacs alakja lehetővé teszi a szem, az ajkak, az arccsontok és az orr körüli pontos alkalmazást.
Egyedi tulajdonságok:
  • Tökéletes méret a smink napközbeni beállításához,
  • ujjszíj a kényelmes por felvitelhez,
  • lehetővé teszi a pontos alkalmazást a szem, az ajkak és az orr környékén,
  • kétoldalas kialakítás,
  • a rózsaszín oldal alkalmas púder felvitelére,
  • a bézs színű oldal kontúrozásra és sminkelésre szolgál a bőrbe.
Hogyan kell használni a Beautyblender Power Pocket Puff-t?
A Beautyblender Power Pocket Puff kétoldalas szivacsot púderre, bármilyen púderes vagy folyékony termékkel együtt használhatja. Sminkelés után javasoljuk, hogy a szivacsot szappannal mossa le, hogy eltávolítsa a smink és a szennyeződés nyomait.
A Beautyblender márka egyedi termékkel érkezett a világra. Rea Ann Silva, hollywoodi sminkművész által feltalált szivacsos applikátoruk forradalmat képvisel a make-up alkalmazásában és a hibátlan bőr megjelenés. Ez a rendkívüli szivacs nemcsak olyan hírességek körében vált népszerűvé, mint például Beyonce, Rihanna vagy Jennifer Lawrence, hanem könnyű használatának és mindig tökéletes eredményének köszönhetően a hétköznapi fogyasztók körében is. Minden Beautyblender egyedi anyagból készül, amely lehetővé teszi a smink felvitelét a termék pazarlása nélkül, és hibátlan lefedést biztosít. Élek nélkül készült, a látható vonalak és csíkok kiküszöbölésére. Kísérletezzen ezzel az egyedi szivaccsal, és fedezze fel a hibátlan smink készítéséhez vezető utat.