Miért pont a Artdeco Eyeshadow 0,8 g?
Váljon a saját maga sminkesévé! Az Artdeco Eyeshadow szemhéjfestékekkel hihetetlen eredményeket ér el. Az árnyalatok könnyen felvihetőek, és tökéletes állapotban tart a szemhéjon egész nap. Minden szemhéjfesték különállóan kapható, így lehetővé teszi Önnek, hogy kialakítsa a saját szépség palettáját.
Egyedi tulajdonságok:
  • bársonyosan selymes textúra
  • ragyogó színek széles választéka
  • gazdagon pigmentált
  • hosszantartó tartósság
  • kombinálható más árnyalatokkal
  • állatokon nem tesztelték
Artdeco Eyeshadow 0,8 g használata?
Kozmetikai ecset vagy applikátor segítségével vigye fel a felső szemhéjákra, és alakítsa ki a kívánt sminket. Annak érdekében, hogy a szemhéjfestékek az Ön szemhéjain egész nap tökéletes állapotban kitartsanak, ajánlunk a szemhéjfestékek használata előtt alap bázist felvinni a szemre, vagy krémes tónusú szemhéjfestéket.
Az dekoratív kozmetikumok német professzionális márkáját, az Artdeco-t 1985-ben alapították. Eredetileg ez a népszerű smink márka csak a professzionális sminkesek és a sminkmesterek számára volt elérhető, de kiváló minőségének és megfizethetőségének köszönhetően azonban hamarosan a többi kozmetika szerelmesei között is elterjedt. Egyedi termékeit a szépség szeretete és az innovatív smink trendek iránti érdeklődés ihlette. A mai napig az Artdeco termékek a smink világának élvonalában vannak Németországban, és több mint 78 országban ismertek. A cseh és a világhírességeket gyakran sminkelik az Artdeco termékeivel, elsősorban szín sokféleségük és hosszú élettartamuk miatt. Az Artdeco praktikusságáról is ismert - a legtöbb termék könnyen bontható külön részekre, amelyeket megvásárolhat szükség szerint, vagy megváltoztathat. Például vásárolhat egy üres szemhéjfesték-palettát, és hozzáadhat egyedi monó árnyalatokat, a bőr tónusának megfelelően, sminkjéhez vagy hangulati lehetőségeihez.