Miért pont a Yankee Candle Gold & Pearl Mosaic Votive Holder?
Kölcsönözzön a Yankee Candle illatgyertyának luxus megjelenést egy gyönyörű dekoratív gyertyatartóval. A Yankee Candle Gold & Pearl Mosaic Votive Holder üveg gyertyatartón van egy kézzel behelyezett, repedt üvegből készült gyöngy-arany mozaikja, amely egyedülálló hangulatot teremt a gyertya meggyújtásakor. A gyertyatartó nemcsak elegáns megjelenést, de csodálatos fényhatást kölcsönöz a belső térnek. A Yankee Candle fogadalmi gyertyát megfelelő gyertyatartókban kell égetni, mert olvadnak. A gyertya behelyezése a gyertyatartóba magas biztonságot garantál és minimalizálja a gyertya felborulásának kockázatát hirtelen mozgás vagy a gyertyatartó ütközése esetén. Megidézheti otthona kellemes hangulatát ezzel a gyönyörű üveg gyertyatartóval, amely alkonyatkor gyönyörű fényhatást kelt.
Egyedi tulajdonságok:
  • Yankee Candle fogadalmi gyertya üveg gyertyatartó,
  • gyöngy-arany mozaik repedt üvegből,
  • elegáns kiegészítés minden belső térhez,
  • magasság 7 cm és szélesség 7,5 cm,
  • gyönyörű fényhatást hoz létre,
  • megvédi a bútorokat a gyertyák hőjétől.
Hogyan kell a Yankee Candle Gold & Pearl Mosaic Votive Holder-t használni?
A Yankee Candle Gold & Pearl Mosaic Votive Holder gyertyatartó belsejébe helyezzen egy Yankee Candle fogadalmi gyertyát, gyújtsa meg, és hagyja, hogy kellemes, intenzív illattal melegítse otthonát. Miután a gyertya kiégett, ne érjen a gyertyához, és hagyja kihűlni.
Figyelmeztetés:
  • Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó.
  • Helyezze a gyertyatartót kellően hőálló felületre.
Töltse meg otthonát a gyönyörű Yankee Candle illatokkal. Létezik Yankee gyertya minden ízléshez, otthonhoz és minden alkalomhoz. A klasszikus illatok széles választéka mellett, mint például a fűszeres narancs és a tiszta pamut, a Yankee a kiegészítő illatok kombinálásának mestere is, hogy egyedi és izgalmas kombinációkat hozzon létre. Példa erre a vanília lime, amely ötvözi a vanília édességét a lime citrusaromájával, és az áfonya chutney, amely ötvözi az áfonyát, a narancshéjat és a mazsolát. Minden illatot gondosan kipróbálnak és tesztelnek, egy nagyon tapasztalt illat-szakemberek csapata által, hogy mindig erős és magas minőségű élményt érjenek el. Az illóolajoknak köszönhetően, amelyek tökéletesen beleolvadnak a viaszba, összetéveszthetetlen Yankee gyertya illatot nyújt a gyertya egészében, és kellemes illatélményt nyújt az elejétől a végéig.