Miért pont a Wella Professionals Care Post Treatment 1l?
Intenzív Wella Professionals Care Post Treatment védőápolás a tartósozott haj számára, intenzív védelmet és ápolást nyújt a hajának.

Rendszeres ápolással meghosszabbítja a göndör haj ellenállását és tartósságát, és ragyogó fényt kölcsönöz neki. Megkönnyíti a haj fésülését, és hosszú távon megőrzi a haj puhaságát és fényét.
Egyedi tulajdonságok:
  • Regenerálja és védi a tartósózott hajat,
  • meghosszabbítja a tartós tartósságot,
  • ragyogást és puhaságot ad a hajnak,
  • elősegíti a haj fésülését,
  • semlegesíti az oxidációt.
Hogyan kell a Wella Professionals Care Post Treatment 1l-t használni:
Tartós alkalmazás után alkalmazza ezt a kezelést nedves hajra teljes hosszában. Hagyja a hajon 3-5 percig hatni, majd alaposan öblítse le a hajról.
TIPP:
A maximális védelem és intenzív ápolás érdekében használja a Wella Profesionals Invigo Nutri-Enrich termékcsalád termékeivel egyidejűleg.

A Wella Professionals fontos márka a professzionális hajápolás és hajfestés területén. 1880 óta nagy múltra visszatekintő cég fodrászszalonok és otthoni használatra szánt innovatív termékekre specializálódott. A hajfesték színeinek és árnyalatainak széles skálájáról ismert, valamint tápláló és védelmet nyújtó hajápoló termékekről. A Wella Professionals márka továbbra is népszerű választás a professzionális fodrászok és a hajápolásukban minőséget és trendeket kereső fogyasztók körében. A kutatásban, képzésben és közösségi kezdeményezésekben való részvétele elősegíti a minőséget és az innovációt az egész iparágban.