Miért pont a Wella Professionals Eimi Nutricurls Fresh Up 150 ml?
pray dús volument, kívánt formát, csábító puhaságot és vakító fényt ad a hajának.

Egyedi tulajdonságok:

  • A haj szöszösödésének megelőzése,
  • kiemeli a hullámokat és a fürtöket,
  • védi a hajat a mechanikai sérülésektől,
  • határozott formát és fényes megjelenést kölcsönöz a hajnak,
  • elősegíti a haj volumenét.

Hogyan kell a Wella Professionals Eimi NutriCurls Fresh Up 150 ml-t használni?

Vigye fel a hajformázó spray-t a nedves, törölközőszáraz vagy teljesen száraz haj hosszára és végére. Ne öblítse le a terméket. Ezután ujjaival dörzsölje össze a haját, és fújja ki diffúzorral, vagy hagyja szabadon megszáradni. A spray-t bármikor többször is használhatja, és támogatja a hullámok alakját.

A Wella Professionals Eimi NutriCurls Fresh Up 150 ml összetétele:

Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, PVP, Panthenol, AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polyquaternium-10, Linalool, Hexyl Cinnamal, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Limonene, Geraniol, Citronellol, Polyquaternium-72, Sodium Hydroxide, Cetearyl Nonanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Linoleic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Tocopherol

A Wella Professionals fontos márka a professzionális hajápolás és hajfestés területén. 1880 óta nagy múltra visszatekintő cég fodrászszalonok és otthoni használatra szánt innovatív termékekre specializálódott. A hajfesték színeinek és árnyalatainak széles skálájáról ismert, valamint tápláló és védelmet nyújtó hajápoló termékekről. A Wella Professionals márka továbbra is népszerű választás a professzionális fodrászok és a hajápolásukban minőséget és trendeket kereső fogyasztók körében. A kutatásban, képzésben és közösségi kezdeményezésekben való részvétele elősegíti a minőséget és az innovációt az egész iparágban.