Miért pont a Wella Professionals Invigo Color Brilliance Fine Vibrant Color Mask 30 ml?
A festett haj maximális ápolást igényel, ezért a Wella Professionals professzionális márka kifejlesztette a Wella Professionals Invigo Color Brilliance Fine Vibrant Color Mask tápláló maszkot, kifejezetten a finom hajhoz. A maszk már az első használat után láthatóan ragyogóvá teszi a hajszínt, megvédi a nem kívánt fakulástól és a mosástól, valamint bársonyos lágyságot és ragyogó fényt ad a hajnak. A Wella Professionals Invigo Color Brilliance Fine Vibrant Color Mask hajmaszk egy kis utazó csomagolásban készül, amely belefér minden utazótáskába, így akár a kirándulások során is élvezheti kedvenc hajápolását.
Egyedi tulajdonságok:
  • Táplál és hidratál,
  • védi a hajszínt a fakulástól és a kimosódástól,
  • bársonyos lágyságot és fényt ad,
  • megkönnyíti a fésülést,
  • nem terheli vagy zsírozza a hajat,
  • finom, festett hajra alkalmas.
Wella Professionals Invigo Color Brilliance Fine Vibrant Color Mask 30 ml használata
A Wella Professionals Invigo Color Brilliance Fine Vibrant Color Mask hajmaszkot vigye fel érme nagyságú mennyiségben a mosott, törülközővel szárított hajra. Hagyja 5 percig hatni, majd alaposan öblítse le vízzel. Használja a maszkot hetente 1-2 alkalommal.
Összetevők Wella Professionals Invigo Color Brilliance Fine Vibrant Color Mask 30 ml
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Glutamic Acid, Fragrance, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycerin, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Limonene, Histidine, EDTA, Sodium Chloride, Citric Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Microcitrus Australasica Fruit Extract.

A Wella Professionals fontos márka a professzionális hajápolás és hajfestés területén. 1880 óta nagy múltra visszatekintő cég fodrászszalonok és otthoni használatra szánt innovatív termékekre specializálódott. A hajfesték színeinek és árnyalatainak széles skálájáról ismert, valamint tápláló és védelmet nyújtó hajápoló termékekről. A Wella Professionals márka továbbra is népszerű választás a professzionális fodrászok és a hajápolásukban minőséget és trendeket kereső fogyasztók körében. A kutatásban, képzésben és közösségi kezdeményezésekben való részvétele elősegíti a minőséget és az innovációt az egész iparágban.