Miért pont a Selective Professional ONcare Refill Mousse 200 ml?
galmasságot és erősíti és vastagítja a hajat. A haj vitális, lágies, táplált és fényes a hab használata után.

Lenmag – rugalmasabbá teszi a hajat az Omega 3 zsírsavak funkciójának köszönhetően, amelyek hidratálják és erősítik a hajat, hatnak a hajszálra és megakadályozzák a töredezést.

Kender és rizs fitokeratin – tápanyagokban gazdag, erősíti a haj szerkezetét, javítja a rugalmasságot és segít helyreállítani a törékeny hajat.

Egyedi tulajdonságok:

  • Feltöltő hatást kölcsönöz a hajnak,
  • erősíti és vastagítja a hajat,
  • rugalmasságot ad a hajnak,
  • megakadályozza a haj töredezését,
  • megkönnyíti a haj fésülését,
  • fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat.

Hogyan kell a Selective Professional ONcare Refill Mousse 200 ml-t használni?

Használat előtt alaposan rázza fel a terméket. Ezután egyenletesen permetezze a terméket a mosott és törölközőszáraz hajra, majd fésülje át a hajon. Hagyja hatni mindössze 30 másodpercig. Végül alaposan öblítse le a haját langyos vízzel, és folytassa a hajformázással.

A Selective Professional márka 100%-ban Olaszországban készül, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal. A világszerte mintegy 70 országban forgalmazott termék a legjobb megoldásokat kínálja a professzionális piac számára a minőség, a biztonság és a hatékonyság tekintetében. A színektől a kezeléseken át a formázásig a Selective Professional exkluzív professzionális termékek teljes választékát kínálja, amelyeket a fogyasztók igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki világszerte.