Miért pont a Sea of Spa Black Pearl Refreshing Cleansing Milk 300 ml?
A tiszta bőr a szép és egészséges bőr alapja. A Black Pearl sminklemosó gyengéden eltávolítja az összes szennyeződést a bőrről, és tisztává, simává és frissebbé teszi a bőrt.

Az izraeli kozmetikumok, a Sea of ??Spa, a Holt-tenger természetes vízkivonatain alapulnak, amelyek fontos ásványi anyagokkal és vitaminokkal vannak gazdagítva, amelyek jótékony hatással vannak az egész test bőrére. A Black Pearl termékek fényűző termékcsaládja forradalmi kombináción alapul, amelyek segítenek megőrizni a bőr egészségét, szépségét és fiatalos megjelenését. Minden termék kiváló minőségű és maximálisan hatékony összetevőkből készül, mint például a Holt-tenger ásványai, fekete gyöngypor és tengeri moszat.

A Black Pearl termékcsalád finom sminklemosó krémje tengeri moszat kivonatokkal gazdagított, amelyek fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak. A krém nem tartalmaz parabéneket, és minden bőrtípusra alkalmas.

Fekete gyöngypor: Intenzíven regenerálja a bőrt, bársonyos puhaságot kölcsönöz neki és nagyon jól működik a bőr öregedése ellen.

Hínárkivonat: Jelentősen erősíti a bőr védőgátját, intenzíven hidratáló hatású, és helyreállítja a bőr rugalmasságát és feszességét.
Egyedi tulajdonságok:
  • Eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről,
  • a bőr felfrissül és tiszta marad,
  • a bőr tökéletesen sima és friss,
  • bőrgyógyászatilag tesztelt,
  • nem tartalmaz parabéneket,
  • alkalmas minden bőrtípusra.
Hogyan kell a Sea of Spa Black Pearl Refreshing Cleansing Milk 300 ml-t használni?
Kis, borsó nagyságú mennyiségű Black Pearl sminklemosó tejet, kenje fel egy vatta korongra, és kíméletes mozdulatokkal tisztítsa meg a bőrt az összes szennyeződéstől. A sminklemosó használata után tisztítsa meg a bőrt a Sea of Spa Black Pearl Refreshing Toner arc tonikkal, amely eltávolítja a további szennyeződéseket a bőrről, kellemesen felfrissíti a bőrt és egyszerre hidratálja. Használjon sminklemosót naponta kétszer reggel és este.
A Sea of Spa Black Pearl Refreshing Cleansing Milk 300 ml összetétele:
Water, Acrylic/kapric triglyceride, Steraic acid, Propylene glykol, Cetyl alkohol, Petrolatum, Glyceryl stearate, Triethanolamine, Pearl Poder, Algae Extrakt, Phenoxyethanol, Anthemis nobilis(Chamomixe) Extrakt, tatrance(Parfum), Podium Benzoane,Dead sea minerále(Sea salt),Aloe barbadensis extrakt, Dehydroacetic acid, Disociuj cocoamphodiacetate, Tocopheryl acetate, Yellow 6.

A Sea of ​​Spa egy luxus és innovatív bőrápoló termékcsalád, amely már kizárólag nálunk kapható. A 40 éven át kifejlesztett Black Pearl termékcsalád ötvözi az ásványi anyagokban és tápláló olajokban gazdag ősi és természetes összetevők előnyeit a legmodernebb tudományokkal. 27 egyedülálló, bőrt gyógyító és hidratáló ásványi anyag dúsított a kalcium-karbonátban gazdag Tahiti Fekete Gyönggyel, amely hosszú időre zárja a nedvességet a bőrben, így öregedésgátló hatással bír a bőrön.