Miért pont a Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Microbiome Anti-Hair Loss Serum 7 x 10 ml?
A hajhullást leggyakrabban hormonális változások okozzák, de a rossz életmód, a stressz és az öröklődés is. Fontos, hogy a táplálkozást belülről támogassuk – megfelelő étrenddel vagy vitaminokkal, étrend-kiegészítők formájában. A következő lépés a megfelelő ápoló kiválasztása, amely erősíti a hajat a gyökerektől a hajvégekig. A Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Microbiome Anti-Hair Loss Serum már 6 héten belül megakadályozza a hajhullást, lehetőleg a Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Microbiome Anti-Hair Loss Shampoo samponnal együtt használva. Erősíti a hajat a gyökerektől, ami perfundálja és javítja a fejbőr mikrokeringését.

A taurin: Esszenciális aminosav a keratin szintézisében, amely a szőrtüsző egyik fő építőköve.

Az Echinacea Purpurea Extract: Egy erős természetes antibiotikum, serkenti a vérkeringést és megakadályozza a hajhullást.

A Carnitine Tartrate: Serkenti a hajnövekedést a fejbőrön azáltal, hogy energiával látja el a hajhagymákat.

A Biotic Technology Formula: Támogatja a bőr mikrokeringését, erősíti a szőrtüszőt és segíti a fejbőr mikrobiomának egyensúlyát.
Egyedi tulajdonságok:
  • Már 6 hét alatt megakadályozza a hajhullást,
  • erősíti a hajat a gyökerektől a hajvégekig,
  • természetes kivonatokat tartalmaz,
  • perfundálja a fejbőrt,
  • férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas,
  • erősíti a szőrtüszőt,
  • támogatja a fejbőr mikrobiomának egyensúlyát,
  • érzékeny bőrre is alkalmas,
  • serkenti a sejteket, hogy elősegítsék a haj vitalitását.
Hogyan kell a Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Microbiome Anti-Hair Loss Serum 7 x 10 ml-t használni?
Naponta kétszer alkalmazzon gyengéd masszázzsal lehetőleg reggel és este. A legjobb eredmény érdekében használja a Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Microbiome Anti-Hair Loss Shampoo samponnal, 6 hétig.
A Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Microbiome Anti-Hair Loss Serum 7 x 10 ml összetétele
Aqua (Water, Eau) – Alcohol denat vol.18,8% - Propylene Glycol – PEG-40 Hydrogenated Castor Oil – Carnitine – Taurine – Decylene Glycol – Parfum (Fragrance) – Tartaric Acid – Panthenol – Linaool – Limonene – Sodium Hydroxide – Geraniol – Molasses – Glycerin – Echinacea Purpurea Extract – Benzyl Salicylate – Phenoxyethanol – Potassium Sorbate – Panax Ginseng Root Extract – Sodium Benzoate – Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract – Menthol - Citrus Limon (Lemon) Peel Extract
A Schwarzkopf Professional márka kiváló termékeket kínál a legigényesebb ügyfelek számára is. Legjobb technológia, élvonalbeli laboratóriumok, innováció és végtelen kreativitás. Ez mind a Schwarzkopf Professional. Kiterjedt portfóliójukban megtalálhatók a leghíresebb hajápolási és hajformázó termékek, például a Silhouette, a BC Bonacure és az OSIS +! A Schwarzkopf Professional márka a világpiaci vezető, 7600 szabadalommal rendelkezik és még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelel. A márka szívét a Schwarzkopf Professional hajfestékek képviselik, és a hajfestés világszínvonalú fodrászaival való együttműködés révén olyan specialistává teszik, amelynek nincs versenytársa a világon.