Miért pont a Schwarzkopf Professional Pump Dispenser 1500 ml?
Adagoló pumpa Schwarzkopf Professional 1500 ml tartalmú samponok és balzsamok csomagolásához, lehetővé teszi az Ön igényeinek megfelelő egyszerű és pontos adagolást. Az egyszerű alkalmazás lehetővé teszi a gyors adagolást, és ezáltal jelentősen leegyszerűsíti a hajmosás folyamatát.
Hogyan kell a Schwarzkopf Professional Pump Dispenser 1500 ml-t használni?
A Schwarzkopf Professional Pump Dispenser adagoló pumpát egyszerűen csavarja rá a Schwarzkopf Professional sampon vagy balzsam kupakjára. A pumpa többször használható.
A Schwarzkopf Professional márka kiváló termékeket kínál a legigényesebb ügyfelek számára is. Legjobb technológia, élvonalbeli laboratóriumok, innováció és végtelen kreativitás. Ez mind a Schwarzkopf Professional. Kiterjedt portfóliójukban megtalálhatók a leghíresebb hajápolási és hajformázó termékek, például a Silhouette, a BC Bonacure és az OSIS +! A Schwarzkopf Professional márka a világpiaci vezető, 7600 szabadalommal rendelkezik és még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelel. A márka szívét a Schwarzkopf Professional hajfestékek képviselik, és a hajfestés világszínvonalú fodrászaival való együttműködés révén olyan specialistává teszik, amelynek nincs versenytársa a világon.